Most akkor terhes vagyok vagy nem vagyok?
Figyelt kérdés
tegnap hajnalban qupido teszt pozitív,ma reggel 2-25-ös teszt negatív.Ha jól tudom akkor naponta nő a HCG mennyisége.Nagyon szomorú vagyok lehet hogy rossz volt a teszt???:((((2012. ápr. 25. 07:39
2/16 A kérdező kommentje:
Sajnos változó de az biztos hogy a héten (nem) kellene.
2012. ápr. 25. 07:45
3/16 anonim válasza:
Ne keseredj el. A qupido ha jól tudom 10-es érzékenységű!!!
A 25-ös lehet azért nem mutatta ki, mert még kevés a HCG a szervezetedben.
A helyedben 3-4 nap múlva csinálnék másik tesztet, és akkor már biztos lehetsz a dologban. 25/N
4/16 anonim válasza:
Nehogy elkeseredj nekem! A HCG két naponta duplázódik. A 10-es érzékenységű teszt kimutathatja már, de a 25-ös csak napokkal később. Nekem pl. a 25-ös teszt csak a mensi kimaradása utáni 4. nap lett pozitív!!!
Reménykedj!!!!
5/16 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok és köszönöm a biztatást!Pár nap múlva csinálok megint tesztet.Ha esetleg egy qupido teszten később jön elő a pozitív eredmény délutáni pisiből akkor az érvénytelen? mert ha így nézem akkor 3 pozitív tesztem van qupidóból csak a későbbi jelzés miatt nem vettem számításba.De reménykedek hogy azok is jók.3 teszt már csak nem rossz.:)))
2012. ápr. 25. 08:37
6/16 anonim válasza:
A teszten ha 10 perc után jelenik meg a csík már érvénytelennek számít,de ez rá is van írva az utasításra! Ha ezen belül jött ki a csík elméletben érvényes! gyakorlatban csinál 2 nap múlva még egy tesztet!
7/16 anonim válasza:
A 6-osnak üzenem, hogy ha fél óra múlva jön ki a csík, és piros vagy kék, amilyen a kontrollcsík....az is CSÍK!Nincs soha fals pozitív csak fals negatív!!!!Ezt konkrétan onnan tudom, hogy a félóra múlva halvány csíkomat ma vittem oviba reggel!
8/16 anonim válasza:
Ez aranyos volt, utolsó. :))
Én sem bánnám ha egy hét múlva is, de kijönne az a fránya második csík...
9/16 anonim válasza:
Kedves 7 es most nagyon tévedsz :) Nekem is volt 3 fals pozitívam ;) 10 perc után kijött a 2 .csík mégsem vagyok terhes! Nem véletlen van az utasításba leírva,hogy azt az eredményt már nem szabad figyelembe venni! Ha gondolod képet is linkelek az ál pozitív tesztemről!
10/16 anonim válasza:
[link] Íme az ál pozitív ( a felső)10 perc után jelent meg a halvány de mégis jól kivehető csík ott van alatta a másik teszt ami viszont azt bizonyította ,hogy nincs baba és tényleg nem is volt baba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!