Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most akkor terhes vagyok vagy...

Most akkor terhes vagyok vagy nem vagyok?

Figyelt kérdés
tegnap hajnalban qupido teszt pozitív,ma reggel 2-25-ös teszt negatív.Ha jól tudom akkor naponta nő a HCG mennyisége.Nagyon szomorú vagyok lehet hogy rossz volt a teszt???:((((

2012. ápr. 25. 07:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok. 3-as vagyok.

A ClearBlue nekem is volt pozitív száradás után és nem volt baba.

2012. ápr. 25. 12:20
 12/16 anonim ***** válasza:
44%

7-es vagyok.....Már nem azért a két fillérért, de egy éppen most tesztelni készülő nőt mi a francért riogattok....a neten számtalan eset van fenn.SZAKÉRTŐK! írják,hogy nincs FALS POZITÍV! Olyan lehet hogy elindult valami,d eidközben megszakad a folyamat.Olyan is,hogy száradási csík.De itt a kérdező semmi 10 percen meg fél órán belüli dolgot nem írt.....Neki van egy halvány...és?2 nap múlva újratesztel.És?Mit jöttök a ti képeitekkel????Jah..és hogy alátámasszam a válaszomat..(Itt ORVOS válaszol betegnek!):

[link]

Jó olvasást!

2012. ápr. 25. 12:43
 13/16 anonim ***** válasza:
72%

a 12-es válaszolóhoz én fűzök egy linket, nem gondolom, hasraütve válaszolnak a kérdésekre.Hogy ki mit tapasztal?Mindenki más.Attól még tartsuk tiszteletben a mások véleményét!Egyébként 6 éve tesztelek, havonta.Mindenfajtával megpróbáltam már, és soha nem volt fals pozitívom.Ennyi idő alatt csak akadt volna egy a kezembe.Vetélésem volt 4, azt jelezte is a teszt!De mind korán történt.Csatolom a linket a kérdezőnek szerintem segít!A többiek annyira nem érdekelnek!

[link]

2012. ápr. 25. 12:57
 14/16 Twilight1980 ***** válasza:
Az ilyen válaszokon mindig jókat mosolygok:)Kedves Kérdező!A tesztet ismételd meg 2 nap múlva.Az már biztos eredményt ad.Én azok táborába tartozom, akik nem hisznek a fals pozitív tesztben!Akiknek ilyen van, azok menstruáció késés előtt csinálták.Hagyd őket, hagy vitatkozzanak;)A pozitív eredményt látni fogod 2 nap múlva, a többi meg ne érdekeljen.Pláne az olyan válaszolók véleményei, akiknek mindenhez van példájuk, ha más nem a 3. szomszédé.Ha látod a csíkot, akkor ismételd meg,és az a biztos.!!!Én nagyon drukkolok.A két linkes előtt meg le a kalappal.Ők dolgoztak a válaszokon.;)nem csak írogatnak ide irigységből.:P
2012. ápr. 25. 13:18
 15/16 A kérdező kommentje:
Jajj nehogy nekem vita legyen az én ártatlan kérdésemből.köszönöm a pozitív és a negatív válaszokat is,de azt hiszem hogy 3 teszt nem adhat fals pozitív eredményt,pláne úgy hogy ma megkérdeztem az orvost és a tesztek csak a Hcg-t érzékelik teljesen mind1 mikor jön ki a 2.csík.5 év múlva sem jön ki ha nincs a szervezetben.A másik pedig hogy a reggeli teljesen sötét 2.csíkos a délutáni halványabb.Ha fals lenne akkor nem lenne erősség eltérés szerintem.Ja és 1 héttel a nem várt előtt vagyok csak a tünetek miatt csináltam.A pozitív válaszoknak azért jobban örülök:))köszönöm mindenkinek!!!
2012. ápr. 25. 13:51
 16/16 A kérdező kommentje:
És igen tudom,hogy az is előfordulhat hogy pozitívat mutat és nem lesz baba...nekem is volt tavaly...nem maradt meg:(( Sokan észre sem veszik hogy terhesek voltak mert nem csinálnak tesztet!Gondolom akik ezt a választ írták ők is sajnos így jártak:((azért nekik is köszönöm!!!
2012. ápr. 25. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!