Készül valaki mostanában lombikra?
Manka Te egy Tündér vagy..most szivem szerint megölelnélek!Ezt a pozitív gondolkodást...!
Inszemes
:-( Manka, ne feledd, hogy nekem is az utolsó lehetőségből sikerült, és most még fagyasztott tesók is várják a beültetést!!!
Mi újság? Lettek szép petesejtek?
Esetleg valakinél valami fejlemény? Annyira szeretnék veletek örülni!!!
Sziasztok!
Manka nagyon sajnálom! :( :( De majd az utolsóból sikerülni fog, biztos vagyok benne! :) :)
Inszemes: :( :( Neked is fel a fejjel. :)
Nálam pedig annyi fejlemény van, hogy böködöm hősiesen a tüszőérlelőket 7. napja, kedden kell visszamenni. Szerintetek mikorra várható a leszívás? Meglesz még pénteken? Mert doki azt mondta, hogy keddtől már új szurit kapok, azt hány napig kell bökni?
Viki!
Pozitív hozzáállás! Tudom könnyű mondani, de pénteken találkoztam a meddőségibe egy kismamával. aki mesélte, hogy összesen 3 petesejtje érett meg, a férjénél meg mindössze 2 élő hímivarsejtet találtak, és most 9 hetes terhes! :) :) Úgyhogy neked is összejön, minden rendben lesz! :) :)
Ivett
Mi a helyzet lányok? Hogy álltok most?
Szurkolok nektek a kispadról!!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!