Készül valaki mostanában lombikra?
Ne legyél!
Kicsit koplalsz, aztán alszol egyet és utána pihizel otthon! :-) Féljen a doki! Neki kell dolgoznia!!! :-)
Gondolj arra, hogy ez csak a következő lépés a babásodás útján!
Nálunk nem kellett hálóing, mindent kaptunk, de szerintem ezt pontosan neked majd Sumergo tudja megmondani.
Ne parázz, nézz meg valami jó filmet! :-)
Akkor most pihenj, lazíts, érezd jól magad a következő két hétben, aztán várjuk a jó híreket! :-)
Ne figyelgesd a jeleket, ne agyalj, foglald el magad. :-)
Mi is várjuk a kis csodádat! :-)
A leszívás hogy sikerült, tapolcai lombikos???
Sziasztok!
Megvolt ma a leszívás, szerencsére 18 kis petesejt van, holnap kell telefonálni, hogy mennyi termékenyült meg. Minden rendben zajlott amúgy, csak én hoztam a szokásos formámat, a fél bal kezemet agyonböködték, mire találtak vénát az infúziónak, úgyhogy most úgy nézek ki, mint egy rossz drogos. :D :D Mindenesetre engem rendesen kiütött ez a mai nap, most tértem úgy, ahogy magamhoz. Hétfőn pedig beültetés. Végre! :) :)
Viki: Nagyon megy a drukk! Minden rendben lesz nálad, ez tuti! :)
Ivett
DE JÓ!!!!!!
Próbálj most pihenni,nem agyalni!Két hét múlva várjuk a híreket!!!De előbb is várunk ide,mert reméljük unatkozni fogsz a sok pihenéstől..!:)
Ivett neked is megy a drukk...na mennyi lett??Nagyon fogok hétfőn szorítani!!!
Jó reggelt Mindenkinek! :)
Végül 7 petesejt termékenyült meg, szóval jól állunk! :) Aztán hétfőn beültetés, remélem minden rendben lesz! :)
Ivett
Off,bocs...!!!
Csajok!Kérdeznem kell valamit!Ti véletlen szem szedtetek méhpempőt?Vagy ittatok teát??Csináltatok valami ilyesmit??Én teát nem akarok inni én a méhpempőn gondolkodok...ti rákérdeztetek a dokitoknál ilyesmikre???Nem befolyásolja a laboreredményeket szerintetek??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!