Készül valaki mostanában lombikra?
Akkora egy béna vagyok... nem is kell befeküdnöm, csak minden nap be kell menni ultrahangra... jajjj, kreálom itt magamnak a feszültséget. :D :D
Ivett
Húúú, kedves kérdező, de szuper!!! :) Nagyon örülök. Ez nekem is nagyon jó példa, köszi érte. :)
Ivett, neked meg nagyon szurkolok, csak pozitívan!!!!
KÉRDEZŐ!!HATALMAS GRATULA!Iszonyatosan örülök,hogy sikerült!Tiszta szívemből!!!!Annyira jó érzés kapott el..jól imátkoztunk!!!!!(Egyet ültettek be ugye??)
Ivett!Drukkolok,hogy sikerüljön,ha kórházba kell menned,akkor mész,egy babáért mindent!Drukkolok,hogy minden rendben legyen!
Kedves Kérdező, nektek miért kellett a lombik? Volt valami gond, vagy csak nem jött össze? Mikor mész UH-ra?
Ivett, mi van veled? Minden oké?
Sziasztok!
Szerencsére elmúltak a görcsök, és a hasfájás is, nemhiába feküdtem az elmúlt 2 napban. :) :) Végülis meg sem vizsgáltak, majd holnap Tapolcán a doki megmondja mi legyen. Jó hülye vagyok, mert tegnap persze olvasgattam, még mindig bennem van a félsz, hogy álpozitív a teszt... :( Na és olvastam, hogy sokan panaszkodnak, hogy a medilab teszt sokszor ad hamís eredményt. Persze, hogy én meg olyannal teszteltem... :) Végül a férjem vett egy clearbluet, hogy csináljam meg, mert az megbízható. Délutáni pisiből az is pozitív lett. Halvány, de egyértelműen pozitív. De megbeszéltük, hogy holnapig nem reménykedünk tulságosan, hátha a hiperstimulátio miatt mutat pozitívat.
Mindenképp megírom holnap, hogy végül is mi a helyzet. Izgulok nagyon...
Ivett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!