Készül valaki mostanában lombikra?
Köszi a gyors választ! Igazándiból nem agyaltam eddig, csak éjjel olyan arra ébredtem, hogy nagyon fáj a hasam, és ma egész nap érzékenyebb a mozdulatokra, szóval megijedtem egy kicsit. Végül megbeszéltük a férjemmel, hogy csak a húsvét miatt lehet. Többet ettem, mint szoktam. :D :D
Meg azt is megbeszéltük, hogy nem tesztelek péntek előtt, majd ott megtudjuk. :) :)
Kérdező! Nálad mi a helyzet? :) :)
Ivett
SIKERÜLT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ÚRISTEN DE GRATULÁLOK!!!!!! :)))))))))))))))
Egy csendben drukkoló 36 hetes kismami
Sziasztok!
Hát... több hírem is van. Az éjjel begörcsöltem, ezért a dokival való konzultáció után csináltam egy terhességi tesztet, ami pozitív lett. Ez a jó hír. :) Ezután irány a nőgyógyászat, ahol kiderült, hogy hiperstimulált mindkét petefészkem, ezért holnap be kell feküdnöm megfigyelésre. Ráadásul sajnos emiatt lehet, hogy fals pozitív a teszt is... :( :(
De, mivel a nyálkahártya jól meg van vastagodva, én reménykedem, hogy az a pozitív teszt babát jelent. :) :)
Ivett
Köszönöm !
Ivett ,nyugi minden rendben lesz !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!