Vannak itt olyanok akai mostanában jelentkeztek be lombikra valamelyik kaáliba? Mennyit kell várni bejelentkezéstől a stimulálás kezdetéig?
Most aug.31-re kaptunk időpontot pestre,petevezetékek elzáródása miatt mindenképp lombik lesz és a munkahelyem szempontjából lenne fontos,hogy mennyi a várakozási idő!A vizsgálatokat(3-21.napi horm.vérvétel,rákszűrés,hpv,hív,clamídia+andrológia)mindenképpen ott kell meg csináltatnunk mert a nődokim szabin van most a hónapban így nála nem tudom sajnos!
Kérem aki tud válaszoljon mert nagyon tanácstalan vagyok!
Szia!
Igaz én már nem most hanem január végén hívtam a Kaálit és március végre adtak időpontot, Debrecenbe.
A hpv-t , rákszűrést, chlamydia, hív, hepatitis vizsgálatot mindenképpen csináltasd meg előtte, mert akkor azzal már nem fog telni az idő.
Hív, hepatitis az Ántsz-nél csinálják háziorvosi beutalóval nem kell fizetni, a chlamydia vizsgálatot én az sztk szakrendelőbe csináltattam.
Andrológiát azt mindenképpen a Kaáliban csinálják meg.
3. napi és 21. napi vérvételt is sztk-ban csináltattam, a Kaális asszisztens javaslatára, mert náluk tizenezerbe kerül.
Nekem is petevezető elzáródásom volt és legnagyobb örömömre az első beültetés sikeres volt.
Sok sikert neked is.
Nagyon köszönöm,hogy válaszoltál,nem láttam sok reményt így a terhesség témakörnél de már nem tudtam át rakni a kérdésemet!
Szívből gratulálok a sikerhez!!!Azt hiszem megfogadom a tanácsod és amiket tudok meg csináltatok most háziorvossal és dokim híjján sztk-ban(bár nem tudom a rákszűrés eredményt oda adják-e mert ugye azt vinni kell)így legalább ez a hónap sem telik tétlenül ha már a hormonvérvételről le maradtam!
Jó egészséget nektek!!!
Én most utoljára (3. lombik) novemberben jelentkeztem be és februárra kaptam időpontot.
A vizsgálatokat én is azt javaslom, hogy a helyi sztk-ban oldd meg, mert a Kaáliban iszonyatos összegeket kell érte fizetni. A spermavizsgálatot és egy hüvelyi UH-ot úgyis náluk kell csináltatni, az pedig már kapásból 20 ezer Ft.
Ami megvan eredményed, azt jó ha már a konzultációra tudod vinni, úgyhogy amit tudsz, azt szerezd be!
Sok sikert! 26 hetes ikres kismama :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!