Készül valaki mostanában lombikra?
Csajok!Lement a TSHm 3.5-ről 1.4-re!!!!!
Annyira bízom,hogy a második inszem sikerül majd!
Sziasztok!
Nálunk a 3. heti uh-n még nem látta biztosan a petezsákot, ezért most holnapután kell mennem újra. De a doki szerint minden nagyon biztatóan néz ki odabenn, és nem kell aggódnom. (persze én azért csak aggódok :D) Terhestünetek vannak: reggeli hányinger, úgyhogy szenvedek, mint a kutya... :D :D amúgy minden ok... :)
Ivett
Kérdező: remélem hétfőn minden rendben lesz.
Nálam a 3-ból egy baba maradt meg, de neki már pulzált a kis szíve múlt csütörtökön.
Hányinger, hányás még mindig megvan, és kicsit rossz a közérzetem is. De ilyenkor mindig arra gondolok, hogy 4 évet vártunk rá, és ha kell az utolsó napig hányok, csak minden rendben legyen. :) :)
Ivett
Kérdező (Viki)!
Ne add fel....reméljük rendben lesz minden hétfőn!Drukkolok,hogy sikerüljön..nagyon!
Ivett:milyen igazat írtál..valahogy Én is úgy vagyok vele,hogy hánynék én az utolsó napig csak jönne már..!
DRUKKOLOK CSAJOK!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!