Készül valaki mostanában lombikra?
Sziasztok, LÁnyok, végig olvastam mindenki kommentjét, és nagyon drukkolok!!!!! :)
Pont ma jelentkeztem egy fórumra, hogy megtudjam, mi a lombik menete, mert nagyon úgy néz ki, hogy nekünk is ez lesz, 1 éve próbálkozunk egy méhen kívüli terhesség után és sajnos semmi. :)
Sziasztok Lányok! Szeretnék hozzátok csatlakozni, valószínüleg nekünk is lombik lesz a Kaáliban...:( annyira ki vagyok bukva, félek tőle és nem hiszem el, hogy ez velem történik...Manka, te már egyszer(tavaly) biztattál, hogy fussak neki, de nem volt bátorságom..hátha most a segítségetekkel sikerül. Már 3x voltam terhes, volt egy 26 hetes magzatelhalás, 7 hetes üres petezsák, és egy 5 hetes inszemes spontán vetélés. Utána jött még 3 sikertelen inszem, ami után lombikot javasoltak, de beijedtem. Most vagyok 35 éves, rájöttem, hogy nagyon sok időm nincs várni a csodát...csak olyan idegen tőlem ez az egész.
Egyébként mindenkinek nagyon szorítok, olyan erősek és bátrak vagytok!
Szia Ketteske!
Ne félj belevágni,Nem szabad arra gondolni,hogy na majd megint mi lesz,bízni kell,hogy minden rendben lesz..!Gondolj pozitív dolgokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!