Készül valaki mostanában lombikra?
Sziasztok!
Én éppen ma vagyok 11 hetes. :) :) Szépen fejlődik a Picur, már Tapolcára sem kell mennünk. Borzasztóan izgulok még mindig, hogy minden rendben legyen. A végére már sajnos csak én maradtam, szörnyű volt minden héten úgy menni, hogy jajj, csak ne én legyek a következő, aki sírva jön ki a rendelőből. Nem is hiszem el sokszor, hogy pont nekünk sikerült. És közben meg vérzik a szívem mindenkiért. :( :(
Hétfőn megyek a 12 hetes genetikai uh-ra, remélem ott is minden rendben lesz. Mindenkinek szurkolok nagyon, hogy végre összejöjjön a baba.
Huhh, jó hosszúra, meg érzelgősre sikeredett... :D :D Bocsi! :)
Ivett
sumergo!
Nekünk spontán sikerül a baba,de sajnos elment!!Mint derül égből villámcsapás...két inszem közötti pihis hónapban összejött a mi kis spontán babánk,de olyan 4 hetesen el is ment...!:((((((
sumergo-ti hogy vagytok?Picúrka??,
:-(
Mi jól vagyunk, köszönjük. De bővebben nem tudok most írni, mert elkezdett a kislányom beszélgetni, szerintem meg is éhezett már, úgyhogy megyek megszoptatom!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!