Készül valaki mostanában lombikra?
Inszemes vagyok!
sumergo:ráz a hideg és potyognak a könnyeim...annyi erőt adott ez a kép!Csodaszép a kislányod és tudom,hogy van remény!!!!!!!
Manka:sajnálom tényleg...!:-(
Szia!
Annyit szívnak le, amennyi van. Ha csak egyet sikerül, akkor azt. Abból az egyből is lehet baba. :-)
Ne stresszeld magad ezen, mert azzal magad ellen dolgozol.
Holnap kiderül.
Semmi gond, megírom, csak vártam a hivatalos eredményt. Voltam reggel vérvételen, és megerősítették sajnos, hogy nem sikerült. Azt beszéltük a dokimmal, hogy kell egy hónap pihi a petefészkeimnek, aztán majd beszélünk a jövőről. Bár nem sok jóval biztat, mivel mire minden gondot megoldottunk, kifutottunk az időből. Még egy támogatott lombik maradt nekünk, én szeretném majd kihasználni a lehetőséget. De nem fűzök hozzá sok reményt. De ha nem próbálnám meg, azt egész hátralévő életemben bánnám.
Mindenesetre továbbra is itt leszek, hátha tudok valakinek segíteni, és persze, ha valakinek összejön a baba, annak mindig nagyon örülök!!! Ha már én nem babázhatok, legalább hadd osztozzak a sikeresek örömében! :-)
És azt hiszem, most felhívok egy lovardát, és megtanulok lovagolni. :-)
Nagyon-nagyon szorítok nektek csajok, hogy sikerüljön!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!