Készül valaki mostanában lombikra?
Sziasztok!
Nekem végül is hétfőn kell mennem, addig lövöm a Suprefactot, aztán kapok peteérlelő szurikat, de azt még nem tudom milyen lesz... :) :) hétfőtől szerintetek még hány nap a leszívásig?
Ivett
Bemásolom :
Na felírták a szurikat végre ! Nekem rövid protokoll lesz ma vagyok a mens. 2. napján ! Én Merionált kapok napi 1x 4 adagot 5 napig és hétfőn megvizsgálnak újra ! Picit kérdéses volt az adag ,mert az én orvosom ennyit gondolt ,viszont aki most helyettesített ő sokkal nagyobb dózist írt volna ki ... Remélem ilyenkor ha hétfőn megyek (az lesz a 7. napom )tudnak korrigálni ha kell ?? !!Szerintetek ?
Jó reggelt! :-)
Nem járok dolgozni, stresszmentes pihenést mondott a dokim, és ehhez igyekszem tartani magam. Csak már több mint egy éve állandó délelőttös vagyok, és úgy hozzá szokott a szervezetem, hogy kidob az ágy. Felébredek ha kell, ha nem. De nem baj, napközben most pihenek többet. :-) Érezni mindenfélét érzek, azt is amit szeretnék, és azt is amitől félek. De tudom, hogy semmiféle valós tünetem nem lehet, szóval dolgozik az agyam rendesen. :-) 24-én kell tesztelnem, majd akkor komolyan veszem a tüneteket, addig nem. :-) Persze mindenképpen elmegyek vérvételre is, biztosra akarok menni. :-)
A szurik alatt is így volt, néha úgy éreztem, nagyon feszül a hasam, a következőben meg semmi. Az első szuri napján iszonyatos hangulatingadozásaim voltak, az egyik pillanatban nyugodtan ültem a gép előtt, a következőben pedig úgy éreztem, meg kell ütnöm valakit. :-) De szerencsére gyorsan elmúlt. :-)
A leszívás napján úgy mentem uh-ra, hogy biztos eldurrantak a tüszőim, mert túl jól vagyok. De megvoltak. :-)
Úgy láttam sumergo már megválaszolta az összes felmerült kérdéseteket, ehhez én sem tudok mit hozzátenni, nálunk is így volt, a tüszők számától és méretétől függően hol 11, hol 14 napon volt a leszívás. A saját ciklus itt nem számít, a hormonjaink le vannak állítva, csak a szurik dolgoznak. Beültetés utáni 14-ik napon kell tesztelnem, de lehet hogy már egy nappal előtte megcsinálom, végülis szerintem a leszívás napja a 0-ik dpo. :-) Az a pár nap csak biztonsági ráhagyás. :-) Addig is minden nap beszélgetek a babócákkal, elmondom nekik mennyire szeretjük és várjuk őket, és hogy kapaszkodjanak erősen. Remélem, hallgatnak rám. :-)
egyszer megkérdezték tőlem, hogy meddig vagyok hajlandó elmenni, hogy teherbe essek. Azt mondtam : babáig. És azóta sem változott semmi. :-) Azt hiszem, nekem ahhoz kellene több erő, hogy feladjam. Mert amíg nem adom fel, van esélyem. :-)
Sumergo : Mozart? A Kis éji zene a kedvencem a klasszikus zenék közül. :-)
Lányok, szúrjátok magatokat ügyesen, hogy sok szép tüszőtök legyen! Megy a drukk!!!
Én nagyon drukkolok mindegyikőtöknek.
Nálunk a családban van lombikos.
Manka,
Annyiszor segítettél már nekem ilyen-olyan kérdésekben,nagyon szorítok a babócákhoz!Remélem pozitív lesz az a teszt 24.én!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!