Készül valaki mostanában lombikra?
Ivett!Nem hívtad a Kaálit?Én a Győribe járok és ők lesznek március 15.-én,és szombaton is.Te hová jársz?
Szerintem telefonálj mindenképp.Nekem sem jött meg még mindig,így nekem akkor lesz baj ha úgy jön meg hogy pénteken kéne menjek,mert akkor nem lesznek.Bízom benne hogy szerencsénk lesz mindőnknek:)
Marcsi
Viki vagyok a kérdező !
A BMC pénteken nyitva lesz !
Nekem megjött ,holnap irány az uh . és a szurik :) :) :)
Bár még nincs meg annyira de megyek mindenképpen ,mert a péntek már a 4 . nap lenne ...
Szerencsére nekem is megjött... (na ilyet sem mondtam már vagy 4 éve :D) szóval holnap telefonálok én is. Hát remélem, hogy a tapolcai Kaáli is nyitva lesz pénteken... :) :)
Ivett
Milyen szurikat kaptok lányok és milyen adagban?
Nekem először két hét fogamzásgátló volt, aztán 3 nap szünet, és utána kellett szúrni a gonal-f-et 15 egységben, és 2 merional-t.
De jó nektek lányok,nekem még mindig nem jött meg,én sem vártam még ennyire mostanában.Nekem ha ma délig nem jön meg,akkor ne is jöjjön csak holnap délután,különben nem tudok menni,és úszott egy hónap:(
Manka,te mikor tesztelsz?:)Vagy mész vérvételre?Hogy érzed magad?Ja és miért kelsz minden reggel ilyen iszonyatosan korán?Mész dolgozni?
Marcsi
Csajok!
Az Inszemes vagyok!
Ti az inszeminációkon túl vagytok...(gondolom)Mikor érdemes inszem után először tesztelni??
4 Merionalt kaptam + Ovitrelle tüszőrepesztőt?????
Inszemináció után 13 nappal már jót kell mutatnia a tesztnek, de anno nekem inszem után vérvételre kellett mennem az inszem után 10 nappal. Tehát a szurik már akkor sem befolyásolják az eredményt, de a teszt szerintem csak 13 -14 nap után mutatja ki. Jó veletek együtt izgulni, annyira tudom mit éreztek! Együtt örülni is jó lesz!! :-)
Kicsi lányom Fruzsi, most 63 cm hosszú, és kb. 6 kg. Igazi kis ficánkolós csajszi. Most a Mozart zenékre van rákattanva, jelenleg is azt hallgat. Dumálgat, meg "vezényel", kalimpál, nagyon tündéri! Most már kezdi elveszteni a türelmét, mert jön a fürdés ideje! Megyek is... :-)
Inszemes vagyok!
sumergo..Te egy erőbomba vagy..ismerem a történeted és,ha lehet azt mondani Te vagy a példaképem (és Manka),akik erőt adtok nekem abban,hogy NEM SZABAD FELADNI!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!