Az alaphőt hogyan lehet megállapítani?
Szia! Na nem rég értem haza az orvostól, azért írok csak most. Szerintem is akkor volt az ovud, amikorra behúzta. :)
Ma nekem is magasabb lett a hőm, a doktornő látott is egy domináns tüszőt, azt mondta, a napokban meg fog repedni! ;) Na akkor jó, mert kb. 2 hét múlva mehetek is vérvételre és akkor következhet a ciklusindítás! :) Holnap még a nőgyógyászomhoz kell elmennem, hogy csináljon rákszűrést, meg a formaságok miatt adjon egy beutalót a Kaáliba...
De annak is örülök, hogy nálad is alakulnak a dolgok! :)
Még nem vittem be az adatokat a görbémbe, nem volt rá időm, de persze, amint meglesz, belinkelem.
...igen, meg vettek le kenetet is, ugye volt uh is (mellvizsgálat is), meg megkaptam (mivel kértem) egy magán belgyógyászat elérhetőségét, és akkor ott legalább mindent megcsinálnak egy helyen, nem kell háziorvoshoz menni, hogy írjon különböző beutalókat ide-oda, és akkor még majd ki tudja, hogy mennyiket kellene várni egy-egy helyen, vagy hogy mikorra kapnék időpontokat...
Ezen a tájékoztatón meg írják is, hogy eredmény általában 24-48 órán belül van! :) És azért ez sem mindegy. Ja, meg kiváltottam a fogamzásgátlót is, 5.956 ft volt.
És te belinkeled a görbédet?
Nem beállítja vele, hanem éppen azért kell szednem, hogy LEállítsa a petefészkek működését, hogy majd időzíteni tudjunk ahhoz, amikorra a férjem is hazajön, itthon lesz. Tehát, hogy jókor legyen majd vérzésem a stimulálás kezdéséhez...
A te görbéd nagyon jól néz ki! :) Akkor ovu teszteket már nem is csináltál a pozitív nap után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!