Mikortól tudja az orvos megállapítani a terhességet?
Figyelt kérdés
Két héttel a nem várt mensi után csináltam tesztet ami + lett. Jövő hétre kaptam időpontot az orvoshoz, ilyen korban már meg tudja állapítani a terhességé tényét vagy várnom kell még rá?2011. nov. 15. 15:28
1/3 anonim válasza:
elmondod neki, hogy pozitív a teszted és megmondja, hogy 2-3 hét múlva menj vissza, mert nem lát semmit, de ha + a teszted, akkor terhes vagy ;)
2/3 Manka68 válasza:
Szia!
Elvileg a nemvárt napján lennél 4 hetes. Ha nem csináltál akkor tesztet, csak most két héttel utána, akkor már 7 hetes leszel, mire a dokihoz eljutsz addigra bőven fog látni mindent, ami kell. :-)
Ha pedig korábban is teszteltél, csak negatív lett, és az első pozi teszted volt most, akkor egy hét múlva kb 5 hetes méretű a baba, akkor ne ijedj meg, ha csak petezsákot fog látni.
Valamit fog, az biztos. Legalábbis hüvelyi UH-n.
Gratulálok kismama! :-)
3/3 A kérdező kommentje:
Az volt az első tesztem és köszönöm, ez most megnyugtatott.
2011. nov. 15. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!