Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha terhes vagyok azt az orvos...

Ha terhes vagyok azt az orvos mennyi idö után tudja megállapítani?

Figyelt kérdés
Úgy értem, h majd csak 3nap mulva kéne megjönnie, de nagy valószínüséggel terhes vagyok, és nem tudok várni, mert nagyon nagyon izgulok, akkor ha elmegyek orvoshoz, ö már megtudja állapítani, h terhes vagyok-e?
2009. júl. 1. 22:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
hát nem hiszem. Én a várt mensi után 1héttel mentem pozitív teszttel, de nem látott semmit, csak megvastagodott nyálkahártyát. Két hét múlva viszont már látszott a bébi. Sajnos nem maradt meg:-(
2009. júl. 1. 22:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem fog látni még semmit, de ha elmondod, hogy még a mensid se maradt el, akkor megkockáztatom, hogy röhög egyet és meg sem vizsgál.
2009. júl. 1. 22:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Várt mensi után 2 héttel kimutatható. Elmehetsz most, de nem fog semmit látni, és akkor csalódott leszel.
2009. júl. 1. 22:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat:) Hát akkor azt hiszem várok még..
2009. júl. 1. 22:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha előbb a késés első napján tesztelnél egy érzékenyebb tesztel a reggeli vizeletből. Orvoshoz még fölöslegesen mennél.
2009. júl. 1. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!