Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nekem már 3. hete késik a...

Nekem már 3. hete késik a menstruációm, csináltam terhességi tesztet és pozitív lett! Az orvos ultrahangon nem látott semmit. Most télleg nem várok babát? Vagy még nem tudja megállapítani olyan pici? Vagy csak gondjaim vannak a menstruációmmal?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 4. 12:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A terhességi teszt a hcg hormont mutatja ki, már elég kis mennyiséget is. Éppen ezért mutathat fals eredményt is, bár szerintem nem olyan gyakori. Előfordul olyan is, hogy egy elvesztett terhességet még kimutat, ha ennek a hormonnak a szintje még nem csökkent vissza az eredeti szintjére. (Ilyet sajnos már én is tapasztaltam) Az ultrahangos vizsgálat a legtutibb, bár erről is hallottam már furcsaságokat. Ezen a fórumon sok hasonló kérdést tettek fel, amire ORVOS válaszolt, tehát kompetensebb, mint én, szerintem olvasgass bele! [link]
2009. ápr. 4. 12:12
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem elég korán lett pozitív tesztem, kb 2 hetes lehetett a baba, a 6. hétig nem is látta a doki uh-n. Én addig kb 10 tesztet csináltam még. :)

4 hós baba anyukája

2009. ápr. 4. 12:45
 3/7 anonim ***** válasza:
szia!megkérdezhetem hogy mikor csináltad a tesztett?késés után hanyadik nap?köszi előre is a válasszt!
2009. ápr. 4. 14:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Fontos tudni, hogy a tesztek még nagy érzékenység esetén is hozhatnak fals eredményt. viszont , én azt nem értem, hogy a doki "nem látott semmi"?? Terhesség kezdete esetén a méhfal kellően vastag , ez már látható.Beágyazódásnál pedig az icipici petezsák körvonalai is ott vannak. Na, nem mintha vizsgálóorvos volnék , csak furi...

2009. ápr. 4. 15:13
 5/7 A kérdező kommentje:
A tesztet most kedden vagyis 31-én csináltam, és a havimnak kb 12.-e körül kellett volna mejönnie. Igen,azt mondta a doki nem lát terhességet, visszakell mennem jövőhéten....
2009. ápr. 4. 15:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket,igen, amit sejtettem bejött, kb 5-6 hetes terhes vagyok. És ez már biztos!! köszi azért nektek, segítettetek!!!
2009. ápr. 14. 16:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :) Jó egészséget, boldog babavárást!
2009. ápr. 15. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!