Beszedjem a NORCOLUTot? Szerintem terhes vagyok, orvos szerint nem. Pár napja késik, orvos megállapította kézi vizsgálattal, hogy nincs baba, meg a laboros teszt is negatív lett.
De hiába kértem csináljon hüvelyi ultrahangot,nem tette.Felírta a norcolutot,azt kéne beszednem.Tegnap a dokitól hazafelé jövet vettem egy QUPIDO tesztet halvány pozitív lett.Csináltam egy Instant view tesztet az még erősebb,ma reggel a pregimaxom szintén halvány pozitív.Ti mit tennétek a helyemben?Nem akarom beszedni a gyógyszert!
Clostit kaptam ebben a hónapban is,nem néztek meg peteéréskor uh-al,de én úgy hiszem volt tüszőrepedés,mert volt egy csepp vérem is akkortájt.Hőm fent van...megőőőőőőőőőőrülök
Ne szedd be, amíg nem biztos 100%-ra, hogy van-e baba, vagy nincs. De azért 3 különböző teszt csak nem téved és remélhetőleg tényleg ott az a picike! Lehet, hogy azért nem csinált uh-t, mert még semmi sem látszódott volna.
A laboros teszt milyen volt? Vizelet vagy vér? A vérvételnél már a legkisebb hcg szint is kimutatható, mert alap állapotban az nulla.
Nagyon drukkolok, hogy ott legyen a kisbabád!!!! :)
Próbálj még várni két napot, reggeli pisiből újabb teszt és menj vele másik dokihoz, hogy van négy pozitív teszted, biztos, hogy megnéz uh-n is.
de jó,hogy írtok
Vizeletet néztek a laborban.
Szia!
Ennyi teszt nem csaphat már be!
Én biztosan orvost váltanék aztán az első uh képet az régi orvos orra alá dugnám)
A gyógyszert ne vedd be, nézzen meg egy másik orvos.
Azt, hogy hol kérhetsz vérvizsgálatot HCG-re sajnos nem tudom, de ha elmész egy másik dokihoz ezzel a rakat pozitív teszttel tuti csinál uh-t és Ő kérheti is a vérvételt!
Nagyon szorítok!
Majd írd meg légyszives a fejleményeket!
Egy 2 gyermekes 15 hkm
Kedves utolsó!
Kérlek ajánlj nekem egy jó nőgyógyász az Uzsokiban. Nincs orvosom már jó ideje,itt meg még senkit sem ismerek Zuglóban. Lehet magánja is,de azért néha fogadjon ingyen is :) Tudsz egy jó nőgyógyszt ajánlani nekem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!