SOS! 4 napja késik, orvos szerint terhes lehetek, a tesztem mégis negatív, pecsételő vérzésem is van, mit tegyek?
Egy hete még halvány pozitív volt, most meg negatív. Sajna pecsételek is mellé. A mellem fáj, a hőm fent van. Ma reggel voltam ügyeletes orvosnál, aki azt mondta, hogy megnagyobbodott a méhem és ez terhességre utal. A pecsételésre kaptam Rutascorbint, de nem múlt el, hanem erősödött azóta. Az eredeti dokim meg sem nézett. Szerinte amíg nincs pozitív teszt, addig nincs terhesség.
Tudtok segíteni? Volt valakinek hasonló tapasztalata?
Szia!
Ha volt egy halvény pozitív, akkor volt baba. A megnagyobbodott méh az terhességre utal, de ha most már negatív a teszt, akkor sajnos szerintem elment a baba.
Szívből sajnálom
Sziasztok lányok, köszönöm szépen, hogy válaszoltatok.
Nem szedek fogamzásgátlót. Amikor a halvány pozitívat teszteltem, akkor viszont pont antibiotikumot szedtem. Lehet, hogy az befolyásolja a teszteredményt?
A dokira én is kiakadtam. Lehet, hogy hétfőn elmegyek ultrahangra (ahhoz nem kell a nőgyógyászom), bár a tegnapi ügyeletes doki azt mondta, hogy szerinte az uh-n még nem látszik semmi.
Ha netán elment a baba, akkor nem kellett volna megjönnie?
Már egy éve próbálkozunk, de a párom nem túl "erős", úgyhogy örültem, hogy összejött valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!