SOS! 4 napja késik, orvos szerint terhes lehetek, a tesztem mégis negatív, pecsételő vérzésem is van, mit tegyek?
Egy hete még halvány pozitív volt, most meg negatív. Sajna pecsételek is mellé. A mellem fáj, a hőm fent van. Ma reggel voltam ügyeletes orvosnál, aki azt mondta, hogy megnagyobbodott a méhem és ez terhességre utal. A pecsételésre kaptam Rutascorbint, de nem múlt el, hanem erősödött azóta. Az eredeti dokim meg sem nézett. Szerinte amíg nincs pozitív teszt, addig nincs terhesség.
Tudtok segíteni? Volt valakinek hasonló tapasztalata?
Megvan az eredmény. negatív, vagyis nincs hcg a szervezetemben. :(
A maradék remény is elszállt, úgy tűnik. Viszont tegnap az uh-n láttak érni egy petesejtet, úgyhogy a héten már lehet is újrakezdeni...
A férjem pedig szeptemberben elmegy műtétre. Az lehet, hogy növeni fogja az esélyeinket.
A fogamzásgátló, amit kaptál, biztos, hogy nem teszi egyszerűbbé a dolgokat. Lehet, hogy kell még egy pár hónap, hogy teljesen kiürüljön a szervezetedből, azt viszont nem hiszem, hogy végleg elkaszáltad magad.
A doki nem adott semmit, ami visszahozza az eredeti termékeny állapotot?
Ha gondolod, nyugodtan írj mailt (szucsi4@gmail.com), lehet, hogy a későbbiekben is tudunk tapasztalatot cserélni...
Köszi, elmentettem.
Lássuk meg a jó oldalát: nem kell műtét, magától kitisztult a szervezetből. Azért ez is sokat számít...
A 20 mm-es tüsző az elég nagy. Nekem 11 mm-eset mértek. Ezek szerint nálad tényleg a napokban lesz tüszőrepedés. Gyúrjatok rá!! :)
Írok majd, hogy hogy alakult ez a hónap,
Melinda
Szia, Móni, te írtál?
Köszi a kérdést. Kicsit összezavarodhatott a menszeszem amikor megjött, mert rá 6 napra volt a peteérés. Most PÉ+6.-ik napon vagyok és harmadik napja hullámokban elkezdett görcsölni a hasam. Ez nem fájdogálás, hanem közepes erősségű görcsölés. PÉ óta fáj a mellem is mindenhol (ilyen még sosem volt). Kíváncsian várom, hogy mi fog történni...
A hőm természetesen felment PÉ-kor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!