Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SOS! 4 napja késik, orvos...

SOS! 4 napja késik, orvos szerint terhes lehetek, a tesztem mégis negatív, pecsételő vérzésem is van, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy hete még halvány pozitív volt, most meg negatív. Sajna pecsételek is mellé. A mellem fáj, a hőm fent van. Ma reggel voltam ügyeletes orvosnál, aki azt mondta, hogy megnagyobbodott a méhem és ez terhességre utal. A pecsételésre kaptam Rutascorbint, de nem múlt el, hanem erősödött azóta. Az eredeti dokim meg sem nézett. Szerinte amíg nincs pozitív teszt, addig nincs terhesség.

Tudtok segíteni? Volt valakinek hasonló tapasztalata?

2011. aug. 20. 20:21
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:

Tegnap délután teszteltem egy nagyon halvány pozit Clearblueval. Viszont a pecsételés nem akart enyhülni, csak egyre jobban erősödött. És ma reggelre pedig megjött. :(

Teljesen tanácstalan vagyok. Lehet, hogy három nappal ezelőtt kellet volna kapnom valami lórugás gyógyszert, hogy megmaradjon? Ha fogalkozott volna velem a dokim...

Gondolom, ha nem túl erős a sperma, akkor az embrió sem túl életképes, lehet hogy nem is volt baj, hogy így történt?

Valószínűleg beíratjuk a férjemet műtétre szeptemberben (herevisszért állapítottak meg nála, azért olyan gyengék a kiskatonák)

Holnapra van rendes időpontom a dokihoz. Ilyenkor érdemes elmenni vagy várjak még egy hetet, amíg kitiszulok szerintetek? Gondolom, ilyenkor meg kéne vizsgálnia, hogy nem-e maradt bent valami.

Egyébként a korábbi válaszolónak:

én úgy tudom, hogy a halvány pozitív teszt bőven elég. Azt viszont mindenhol olvasom, hogy a vérzés nagyon rossz jel. Szóval ha nem vérzel, gondolom nincs nagyobb probléma...

Köszönöm szépen a válaszaitokat, jó volt veletek megosztani ilyenor a gondolataimat. És 10 nap múlva úgyis kezdjük az egészet újra. Új remények. (csak ne telne ilyen lassan az idő...)

2011. aug. 22. 08:28
 12/54 A kérdező kommentje:

Újabb fordulat történt: a reggeli vérzésem délutánra megszűnt. Most ismételten csak pecsételgetek. Gyorsan elmentem az ügyeletre. Ott azt mondták, hogy annyira fiatal lehet a terhesség, hogy még nem látni semmit az uh-n. Kaptam Duphastont, ami emeli a progi-szintet.

Holnap reggel tesztelek újra.

2011. aug. 22. 18:36
 13/54 anonim ***** válasza:
ok! Majd írd meg!
2011. aug. 22. 19:36
 14/54 anonim ***** válasza:
Szia! Akkor még van remény, drukkolunk neked, írd majd meg mi lett!
2011. aug. 22. 21:06
 15/54 A kérdező kommentje:

Sziasztok Csajok,

megcsináltam a tesztet reggel és ez is nagyon halvány pozitív lett. Talán egy picit erősebb, mint az előző, viszont még mindi alig látható. A hőm még mindig fennt van, viszont a mellfájdalom elmúlt.

A vérzés abbamaradt, viszont a pecsételés még mindig megvan. Két nap múlva újra tesztelek és nagyon szorítok neki, hogy erősödjön... :)

Kedves 10:05-ös, neked azóta erősödött a csík? Teszteltél már azóta?

2011. aug. 23. 18:27
 16/54 anonim ***** válasza:
Szia! 10.05.-ös vagyok, hát voltam dokinál, vittem vizeletet, és egyértelműen pozitív volt. Elküldött ultrahangra, de még mindig nem láttak semmit, csak vastagodik a nyálkahártya. A jobb petefészekben 28mm es remélem sárgatest, mert ha más lenne biztos szóltak volna, egy nagyon jó ismerősöm uh-zott. Azt mondta menjek vissza 10 nap múlva.Megőrülök addig.Valószínűleg akkor fogant, mikor meg kellett volna jönnie a menzinek. Veled mi a helyzet?
2011. aug. 25. 09:10
 17/54 A kérdező kommentje:

Szia,

próbáld ki azt, hogy iszol 2X2 teáskanálnyi palástfűteát leforrázva, max 10 percet állhat. (többet nem szabad, mert káros lehet a májra ha túladagolod) Megvastagítja a nyálkahártyát és segíti a beágyazódást.

Szerintem mi hasonló cipőben járhatunk. Valószínűleg nem találja a megfelelő helyet a beágyazódásra és emiatt nem indul el a kifejlődés. Nekem a hétfői uh-n azt mondták, hogy túl vékony a nyálkahártya. Úgyhogy most én is ezerrel elkezdtem inni a palástfüvet.

Én hétfőn megyek vissza dokihoz, de az uh-sok már most megmondták, hogy fölöslegesen megyek, semmit nem fognak látni. Valójában csak az új Duphaston (progi hormon) receptet kell feliratnom, mert úgy tűnik, azt a 12-ik hétig szedni kell. :(

Szóval szurkolni kell neki, hogy találja meg a helyét és kezdjen el fejlődni. Utána már elég gyorsan kifejlődik a petezsák és a picur is. Ha viszont időben nem tud beágyazódni, előbb-utóbb elfogyasztja a tápanyagot, amit hozott alapból, és kiürül a szervezetből.

Írj, ha elkezd erősödni a tesztcsík. A beágyazódás után naponta kell megduplázza kb. a hcg termelést a szervezeted.

Én is írok, ha van fejlemény mindenképpen.

2011. aug. 26. 07:49
 18/54 anonim ***** válasza:
Szia, utolsó vagyok, hát én teljesen el vagyok keseredve, ma teszteltem egyet délelőtt kíváncsiságból, ultra halvány pozitív, nem értem. Szerintem el fogok vetélni, bár semmi menzis tünetem nincs. Szerdán még egyértelmű a laborban, most meg majdnem negatív.
2011. aug. 26. 12:38
 19/54 A kérdező kommentje:

Először is ne keseredj el. Az semmiképpen nem tesz jót a babának. (tudom, hogy ezt könnyű mondani, hétfőn amikor véreztem, én is fél napon kereszül bőgtem, még munkába sem tudtam menni :()

Csütörtökön elfelejtettem írni, hogy a reggeli tesztem negatív lett. Nagyon nem volt jó érzés. De akkor elmagyarázták azt, hogy nem biztos, hogy az első helyre ágyazódik be. Nagyon gyakran előfordul, hogy egyszerűen odébbmegy, ha úgy érzi hogy máshol jobb a méhnyálkahártya. Ilyenkor elereszti a kis gyökereit és nyilván ezáltal lecsökken a hormontermelés. De ő azért ott van bent és él.

Miután én is kicsit megijedtem, elkezdtem utánanézni, hogy hogyan tudom segíteni.

A következőket szedem most: palástfűtea (napi 2x2 teáskanál, ahogy múltkor írtam, én most 3 napig 3x2-t iszom, de csak amíg stabilizálódik...)

Méhpempő (herbáriában vettem a 60 grammos koncentrációjút, abból 3x2-t szedek, rendeltem a forever-től 250-eset, amiből 2x1-et kell szedni, de azt csak hétfőn kapom meg. A méhpempő az egyik legjobb méhnyálkahártya-vastagító szer.

E-vitamin (2x200 mg, segíti a megtapadást, vastagítja a nyálkahártyát)

Emellett sok fekvés, hogy könnyebben tudjon vándorolni a pocakban és ne rázkódjon, házasélet kerülése, mert az vérbőséget okoz (ez inkább vérzés esetén okoz gondot).

Szóval ezzel a módszerrel ma reggel ismét halvány pozit sikerült tesztelnem és a pecsételésem is szinte teljesen elállt. :) Szóval velem bújócskázik a kis huncut.

Persze én Duphastont is szedek, ami szintén rásegít.

Lehet, hogy érdemes neked is kikérni a doki tanácsát.

Egyébként szinte semmilyen gyógyszert nem szoktam bevenni, úgy voltam, hogy a picurért viszont asszem bármit megtennék...

2011. aug. 27. 10:59
 20/54 anonim ***** válasza:
Hát drukkolok neked nagyon! Én ma is teszteltem egy halvány pozit, de ez volt az utolsó! Szept 2-án megyek uh-ra majd kiderül. Nekem semmilyen folyásom nincs, még fehér sem, sőt már semmilyen tünetem se. Írj, majd mi van veled!
2011. aug. 27. 11:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!