SOS! 4 napja késik, orvos szerint terhes lehetek, a tesztem mégis negatív, pecsételő vérzésem is van, mit tegyek?
Egy hete még halvány pozitív volt, most meg negatív. Sajna pecsételek is mellé. A mellem fáj, a hőm fent van. Ma reggel voltam ügyeletes orvosnál, aki azt mondta, hogy megnagyobbodott a méhem és ez terhességre utal. A pecsételésre kaptam Rutascorbint, de nem múlt el, hanem erősödött azóta. Az eredeti dokim meg sem nézett. Szerinte amíg nincs pozitív teszt, addig nincs terhesség.
Tudtok segíteni? Volt valakinek hasonló tapasztalata?
Szia,
hát nagyon-nagyon sajnálom. :(
Pedig nagyon szorítottam neked. :(
Mindenképpen menj el majd orvoshoz. Ilyenkor kötelező a vizsgálat...
Sajnos nálam sem sokkal rózsásabb a helyzet. Ma reggel voltam dokinál. Az uh-n megnézték, semmi sem látszik. A méh-nyálkahártyám viszont 4,5 mm-es, ami túlságosan vékony. Azt mondta, hogy szinte kizárt a terhesség. Pedig ma reggel is halvány pozi volt a teszt... :(
Holnap megyek hcg-vérvételre, hogy megnézzük, hogy meddig volt egyáltalán bent a baba.
Furcsa, mert még mindig produkálom a terhestüneteket...
Én már teljesen össze vegyok zavarodva az orvosoktól. Néha az az érzésem, hogy ők sem tudják, hogy valójában mi történik odabent.
Jól emlékszem, hogy nálatok van már baba? Mekkorák a gyerekek? Nekünk ez lenne az első. Nálatok mi lehet az oka, hogy két gyerek után nem akar összejönni vajon?
Nekem nagyon ajánlották egyébként a Kaáli intézetet. Állítólag ott tudják, hogy mit csinálnak. Meg fogják adni a megfelelő gyógyszeres vagy egyéb hátteret ahhoz, hogy biztonságosan meg tudd szülni a gyereket. Én aláírom azt, hogy az a legjobb, amit a természet diktál, de amikor már lehet tudni, hogy ez a dolog nehézkes, akkor inkábbbeveszi az ember a bogyókat, mint minden hónapban végigcsinálja a szervezete ezt a huzavonát...
Én az utóbbi egy évben (amióta próbálkozunk) kb 10 kilót híztam, mert nem merek fogyókúrázni és a korábbi kemény spinning edzéseimet is leredukáltam. Amikor heteket kell fekvéssel tölteni, akkor sem igazán lehet fogyókúrával foglalkozni.
A Kaáli intézettel csak egy a probléma: felhívtam őket ma, hogy bejelentkezzem és ahhoz a dokihoz, akit ajánlottak, okt. közepére tudnak időpontot adni. Nagyon durva...
Kedves Kérdező!
Már több napja olvasgatom amiket írtok. Nagyon sajnálom, hogy ilyen nehezen jön össsze a baba.
A dokik néztek előtte már hcg-ét? Csak mert nem lehet, hogy méhen kívül vagy terhes? Nekem is ez volt amikor sajnos az lett a vége, csak nekem ráadásul nagyon el is nézték, és későn műtöttek ezért ki kellett venni az egyik petevezetéket. Nekem is sokáig pozitív volt a teszt, és mindenki mondta, hogy vetélés, aztán tessék. Nekem sem volt vastag a nyálkahártyám, csak a pozitív teszt és a hcg szintem nem csökkent úgy ahogy kellett volna. Nekem gyulladásba került az egész elhalt petezsák. Nem mondom, hogy ez lehet Nálad is, de érdemes lenne a hcg-ét két naponta figyelni, kérj vérvételt kétnaponta egy hétig, akkor tutira tudod, hogy mi a helyzet. Drukkolok, hogy minden rendben legyen és mihamarabbi gyerekáldást!
Én budapesti vagyok és a pesti Kaáliba szeretnék járni.
Biztos nagyon boldogok vagytok a két babóval. Egyébként pedig azt szokták mondani, hogy akkor jön, amikor majd akar. Nem lehet sürgetni. Ha ráadásul már van baba, akkor szerintem fokozottan igaz ez a mondás. Ezeket a titkokat mi nem tudjuk kifürkészni.
Én sem vagyok már sajnos fiatal. Decemberben töltöm a 33-at és ez első gyereknél már inkább a "felső határ".
Eddig sajnos nem volt megfelelő párkapcsolatom hozzá, hogy belekezdjünk, de végülis jobb később, mint soha.
Ma reggel voltam a klinikán és levették a vért (hcg teszt). Délutánra már tudni fogom az eredményt. Azt mondta a doki, hogy abból meg tudjuk állapítani, hogy van-e még élő magzat a szervezetemben vagy már vége. Ha esetleg pozitív lenne az eredmény, akkor nem tudom, mit fogunk tenni, mert a Duphastont tegnap óta nem szedem (nem kaptam receptet), úgyhogy rohamosan csökken az a maradék 0,1% esély is, ami esetleg még megvan.
De már én is elengedtem, lesz, ami lesz. Ha nagyon akar, úgyis megcsinálja a kis Rambó/Rambolina. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!