Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SOS! 4 napja késik, orvos...

SOS! 4 napja késik, orvos szerint terhes lehetek, a tesztem mégis negatív, pecsételő vérzésem is van, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy hete még halvány pozitív volt, most meg negatív. Sajna pecsételek is mellé. A mellem fáj, a hőm fent van. Ma reggel voltam ügyeletes orvosnál, aki azt mondta, hogy megnagyobbodott a méhem és ez terhességre utal. A pecsételésre kaptam Rutascorbint, de nem múlt el, hanem erősödött azóta. Az eredeti dokim meg sem nézett. Szerinte amíg nincs pozitív teszt, addig nincs terhesség.

Tudtok segíteni? Volt valakinek hasonló tapasztalata?

2011. aug. 20. 20:21
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
Szia Melinda, mi újság van?
2011. szept. 20. 16:43
 52/54 A kérdező kommentje:

Szia Moni,

Gyogyulast kivanok a kisfiadnak!

Sajnos nekem tegnap megjott. Raadasul tegnapelott jol megfaztam, ugyhogy tegnap fizikailag teljesen el voltam pukkanva.

Most mar kezd az az erzesem lenni, mintha ez a gyerek dolog teljesen eselytelen lenne.

Amit tudunk tenni az az, hogy a ferjemet beiratjuk mutetre, ami szinten meg egy par honap...

2011. szept. 21. 07:37
 53/54 anonim ***** válasza:

Szia Melinda! Nagyon sajnálom, de ne mondd azt, hogy esélytelen a terhességed! Leszel te anyuka, mégpedig jövőre, ezt tudom! Szerintem ha a férjednek meglesz a műtét sikerülni fog! Bízz benne, és igenis akard!

Fiam már jobban van, lányom még náthás, nekem még semmi előjele a menzinek. Várok. Szedtem E vitamint, meg folsavat. Szerintem a jövő hétig kiderül biztosan. De légyszíves ne tűnj el, érdekel mi van és lesz veled! Nagyon drukkolok!

2011. szept. 21. 09:00
 54/54 anonim ***** válasza:
Melinda! Mi van veled, hogy telnek a napjaid? Móni
2011. szept. 26. 20:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!