Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SOS! 4 napja késik, orvos...

SOS! 4 napja késik, orvos szerint terhes lehetek, a tesztem mégis negatív, pecsételő vérzésem is van, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy hete még halvány pozitív volt, most meg negatív. Sajna pecsételek is mellé. A mellem fáj, a hőm fent van. Ma reggel voltam ügyeletes orvosnál, aki azt mondta, hogy megnagyobbodott a méhem és ez terhességre utal. A pecsételésre kaptam Rutascorbint, de nem múlt el, hanem erősödött azóta. Az eredeti dokim meg sem nézett. Szerinte amíg nincs pozitív teszt, addig nincs terhesség.

Tudtok segíteni? Volt valakinek hasonló tapasztalata?

2011. aug. 20. 20:21
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
Szia, igen Móni vagyok. De jó neked, akkor már izgulhatsz! Én is vettem ovu-s tesztet, és képzeld 5 napja egyfolytában pozitív. Már tettem fel kérdést ez ügyben. 13. naptól nézem, most vagyok a 17.-en. Szerinted ez mi lehet? Elég amatőr vagyok még ez ügyben.
2011. szept. 13. 15:14
 42/54 A kérdező kommentje:
Az ovuteszted azért lehet pozitív, mert még nem ürültek ki a hormonok a szervezetedből. Az ovutesztet szokták jóstesztként is használni, mert érzékeny a hcg- re is. Szoval ilyenkor nem megbízható, ezert erdemes ebben az időszakban ketnaponta szexszelni, mert nem tudhatod hogy mikor van PÉ. Szerintem ez lehet a magyarazat.
2011. szept. 13. 19:06
 43/54 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy igazad van. Erre nem is gondoltam! Bár csináltam terhességi tesztet mikor megjött, de az meg full negatív volt. Te honnan tudtad, hogy peteérésed van? Orvos nézett UH-n?
2011. szept. 13. 19:10
 44/54 A kérdező kommentje:
Nekem működött az ovuteszt. Gábrielt hasznaltam. De nalam nem tortent meg a beàgyazódàs ezert sokkal kevesebb hormon lehetett a szervezetemben mint neked. A tesztjeim is mindig a fantomcsík hataran voltak...
2011. szept. 14. 07:37
 45/54 anonim ***** válasza:
Hát nekem sem ágyazódott be még, mert ultra halvány tesztjeim voltak. Azért nem látott az orvos sem még semmit. Szerintem nálam más lehet. Fogalmam sincs, hogy mi, most csinálok megint egyet.
2011. szept. 14. 09:15
 46/54 A kérdező kommentje:

Mi lett a teszt eredménye? Nincs semmi tüneted? Nem ment fel a hőd?

Nekem még mindig görcsöl a hasam és a mellem is fáj.

2011. szept. 15. 21:23
 47/54 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Pozitív lett, de már nem csinálok többet! Melleim fájdogálnak, de csak időszakosan, főleg ha melltartó van rajtam. Hasam már nem fáj, szerdán azt hittem bekrepálok a fájdalomtól. Most várom, hogy mi lesz. Már kicsit alábbhagyott a "rágörcsölésem". Már nem akarom görcsösen, persze mindig gondolok rá, de az egyéb problémák terelik a figyelmemet.
2011. szept. 16. 13:12
 48/54 anonim ***** válasza:
Ja, mindkét gyerkőcőm beteg, lányom náthás meg lázas, fiam elkapart egy sebet a kezén, elfertőződött, és most tiszta fekélyes, orvoshoz futkoztam vele egész nap. Ilyenkor elgondolkozom rajta, hogy kettővel is mennyi aggódás jár. Nagyon féltem Őket!
2011. szept. 16. 13:16
 49/54 A kérdező kommentje:

Hogy vannak a gyerkőcök? sikerült meggyógyulni?

Sikerült elcsípni a peteérést?

Én a napokban nem várom. Viszont megint pecsételgetek. Pedig már úgy éreztem, hogy most tényleg össze kell jöjjön. Két napja azt álmodtam, hogy fiam született. Ma reggel pedig azt, hogy pozi lett a terhességi teszt. Úgyhogy reggel gyorsan teszteltem egyet, de semmi... :(

2011. szept. 19. 12:47
 50/54 anonim ***** válasza:

Szia, én elvileg vasárnapra nem várom, foggalmam sincs mikor volt peteérésem, szerdán volt ovus fájdalmam. Lehet, hogy akkor. Én majd jövő héten tesztelek. Lányom meggyógyult, fiamnak steptococcus fertőzése van, antibiotikumot szed.

Ma és tegnap is 36.9 volt a reggeli hőm, de nem tudok mihez viszonyítani.

2011. szept. 19. 13:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!