Az alaphőt hogyan lehet megállapítani?
Igen, kár is ezen agyalni, majd úgyis minden kiderül... Én meg már a holnap miatt vagyok izgatott, nagyon kíváncsi vagyok, mit lát majd a doktornő!!!
Majd jelentkezem!
Szép napot! :)
Na szia! Végre itt vagyok. Hát szerencsére a myoma eltűnt, de a ciszta még mindig megvan. Viszont jó hír, hogy legalább nem nőtt... Egyébként a bal petefészkem 19x20 mm és az endometrium 9,1 mm.
Megkaptam az eredményeket, szerencsére mind negatív, na meg a beutalókat is megkaptam, úgyhogy ha minden a terv szerint halad, akkor kb. 2 hét múlva megyek a további vizsgálatokra.
Szia! Hát mire kellene gyógyszer? A cisztára nincs gyógyszer... Egyébként azt az egy cisztát leszámítva abszolút rendben van minden! :)
A további vizsgálatok már csak az altatáshoz szükséges belgyógyászati vizsgálatok lesznek, vércsoport meghatározás, EKG... Ezektől természetesen nem függ a terhesség.
Én ma vagyok a 35. cn-on...
A te hőgörbéd hogy néz ki?
szia!!én azt hittem más probléma is van és majd arra kell gyógyszert szedned!!hát én még a ciklus elején tartok!!akkor most hogyan tovább??nem sok minden látszik a görbémen!
ilyen most!
Nem, hanem majd hormonokat kell kapnom a stimuláláshoz. Pont úgy, mint mindenki másnak, aki lombikra készül. De egyébként egy sima inszeminációnál is ugyanúgy hormonokat kell szedni, szúrni... Vagy akár azt megelőzően rásegítésként is szoktak hormonokat felírni, nagy valószínűség szerint nálatok is az lesz majd a következő lépés, hacsak nincs IR-d, PCOS-d vagy akár pajzsmirigy problémád. De ez majd kiderül...
A görbéd eddig abszolút rendben van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!