Az alaphőt hogyan lehet megállapítani?
szia!!mizus veled??vagy hétvégén nem is írsz??azért én írok!nem értem a görbémet!miért van ilyen hamar az emelkedés??
ilyen a görbém:
írj ha vagy!
szia!!
hol vagy??
vagy valami rosszat mondtam?
vagy valami baj van??
Szia! Na, nagy nehezen csak hozzájutok néha a géphez!!! Most elment mindenki itthonról, így sikerült ide is feljönnöm! :)
Hogyan alakult a hőd? Kíváncsi vagyok ám. :)
szia!!hát nem tudom!érdekes a hőm!lehet próbálkozik a szervezetem?de veled mizus??mesélj!
ilyen a görbém:
szerinted??írj!
Szerintem még csak simán az 1. peteérés készülődik nálad ebben a ciklusban és a hőd alapján úgy gondolom, hogy már csak napok kérdése lehet... Maradt még teszted?
Nálam most csak a várakozás időszaka van, majd ha megjön, akkor kell mennem vérvételre és pár vizsgálatra... De már nagyon várom!
Hát ha lombik, akkor lombik. Szerintem jelentkezzetek be egy meddőségi központba, lehetőleg oda, ami a legközelebb van a lakóhelyetekhez. Azt vedd/vegyétek figyelembe, hogy általában elég hosszú a "várólista".
Párod hogyan fogadta a hírt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!