Az alaphőt hogyan lehet megállapítani?
Dehogy haragszom! :)
Hát inkább korábban kezdődjön a tesztelés, mint hogy lemaradj a pozitív napról... És a nyákod egyébként szokta jelezni a pé-t? Vagy szoktál érezni valamit ovu környékén?
...Bocsi, hogy sokára válaszoltam, csak éppen húgommal és anyukámmal skype-oltam...
Közben én is belemerültem a takarításba, de holnap majd benézek. :)
szia
szia!!mizus veled??már 2 napja nem írtál!!valami baj van??vagy rosszat mondtam??
írj ha vagy!!
Szia! Dehogy is, semmi baj nincs, csak tegnap rengeteg tennivalóm volt, meg még maradt is, de ez már azt hiszem az utazásig így is lesz... Ma még a körmeimet akarom megcsinálni, a hajamat kell színezni. Szerencsére főznöm nem kell, mert tegnap olyan sokat készítettem, hogy még mára is bőven maradt! :)
A hőm végre lement 36,3-ra, így már biztos, hogy ez egy új ciklus, csak eddig nem volt egyértelmű. :)
És veled mi a helyzet? Hőd? Tesztjeid hogyan alakulnak?
szia!!akkor most meg fog jönni vagy hogyan is állunk??jaja bocs de már nem tudom!!vagyis hogyan fogod számolni a napokat??
a hőm lent a tegnapi tesztem jól láthatóan 2 csíkos de még mindig nem olyan erős mint a kontroll csík!!de sokkal erősebb mint amit 9 ciklus napon csináltam!!
a görbém ilyen:
szerinted??húúúú most már nem tudom mi is van!!írj!!
Természetesen nem fog megjönni, hiszen még 2 hete sincs, hogy "megjött". Csak eddig a hőm miatt nem volt egyértelmű, hogy új ciklusról van-e szó, vagy valami másról... De most már így természetesen egyértelmű.
Tehát ezek alapján most itt tartok a ciklusomban:
Nálad is közelgő "ovuláció-gyanús" a dolog, mert esett egy szépet a hőd! :) Alakul ez! ;)
Ja, ma nekem is kezd erősebb páfrányos lenni a mikroszkópom!!! :) Ja, meg tegnap egy kicsit barnáztam, mint amikor pé van. (mondjuk nekem az nem mindig szokott jelentkezni peteéréskor, de többeknél olvastam már...)
Na azt én is észre vettem magamon tegnap este, hogy érzékenyebb lett a mellem! Azt én is remélem, hogy most nem olyan lesz a ciklusom, mint az előző!!! :)
Olyan "könnyű" annak, akinek normális hosszúságúak a ciklusai! Legalább azt tudja, hogy kb. mikorra datálódik az ovulációja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!