Az alaphőt hogyan lehet megállapítani?
Persze, úgy jobban lehet majd látni. Én vasárnaponként nem vagyok, de ma se leszek már később, a teendőim miatt...
De hétfőn ha gondolod, majd beszélünk.
Legyen szép hétvégéd! :)
szia
Szia! Bocsi, hogy még csak most írok, de nagyon szét vagyok csúszva, tegnap lementünk a tengerpartra és kiszívta az összes erőmet!!! Ráadásul szétégetett a Nap is!!! Úgyhogy most kb. rákvörös vagyok és még fáj is a bőröm, pedig nem is napoztunk, csak jöttünk-mentünk, nézelődtünk, szóval mindig mozgásban voltunk...
A hőmet inkább már nem is kommentálnám...
De inkább azt mondd, veled mi újság? A hőd és a tesztjeid hogyan alakulnak?
sajnálom,hogy leégtél!!olyan fájdalmas tudom én is!!olyan jó idő van nálatok??húú de jó!!most nálunk is tök jó idő van süt a nap tiszta nyárias idő van!!a hőm fent van!!tegnapi tesztem már egyértelműen két csíkos még jobban látszik mint 9 napnál!!
a görbém ilyen:
szerinted??
már megint eset a hőd??húúúú sajnálom!!nem tudom mi van!!írj!!
Hú itt már jó pár napja 32-35 fok körül van, ezért is jött az ötlet, hogy ugorjunk le egyet hűsölni legalább!
Megnéztem a hőgörbédet, nagyon biztató!!! :) Csak így tovább!!! ;) A teszteket még mindig nem teszed fel?
Az én hőm így alakult eddig:
Én is éppen arra gondoltam, hogy gyorsan csinálok egy tejeskávét, de jó hideget! ;) ...egyébként én is új ciklusra gondoltam volna, ha mértem volna 36,2-t vagy 36,3-at, ami szokott lenni nálam a follikuláris szakaszban. Na ez az, amit most hiányolok! ...ezért mondom, hogy ezen már magam sem tudok eligazodni... Pedig a sok-sok éves hőméregetés alatt már elég nagy tapasztalatot szereztem. De úgy tűnik, mégis csak van új a nap alatt!...
Azt persze most így innen nem tudhatom, hogy már megvolt-e a pé-d, azért is kértem, hogy tedd föl a teszteket, hogy össze tudjam vetni a hőddel. ...mondjuk a hőből mindig csak utólag lehet levonni a következtetést, természetesen. Ezért is jó, hogy te most más megfigyelési módszert is alkalmazol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!