Az alaphőt hogyan lehet megállapítani?
Igen, értem. Hát most már én is rettentő kíváncsi vagyok, hogyan alakul a hőm a továbbiakban! Napról napra majd körvonalazódik a dolog...
Most ha nem haragszol, le kell lépnem, de holnap is benézek, ha gondolod.
Legyen szép napod! :)
szia!!mizus veled??hogyan alakult a vérezgetés??csináltál tesztet??húúúú olyan kíváncsi vagyok!!
képzeld megjött a tesztem!!22-én felrakta és már itt is van!!írj!!
Szia! De jó, hogy megérkeztek a tesztjeid! :) Mikor fogod elkezdeni?
Nekem hétfő óta nincs vérzésem, de tesztet se csináltam, mert egyrészt nincs is itthon, másrészt a hőm se magas... De most nem is ez foglalkoztat elsődlegesen. 2 napja már azon őrlődünk, hogy építkezésbe kezdjünk vagy panelt vegyünk. Nagyon nehéz döntés, próbálunk mérlegelni és majd meglátjuk, merre billen...
Ja, bocsi, hogy csak most jövök, de reggel visszafeküdtem és csak nem rég keltem föl.
A te hőd milyen?
vásárlás:
hát nem tudom mit csinálnék!de inkább azt mondanám,hogy inkább akkor panel bár nem tudom hogyan álltok pénzileg!!anyukámék még építkeztek de ez nem most volt 1987-be költöztünk be!!anyu megsiratta amikor kifizette a hitelt!na mindegy!!hát lehet érdemes lenne neked tesztelned!bár nem értek hozzá!már nem tudom mikor kezdjek el ovu tesztelni mert ha tényleg most volt pé-m akkor felesleges vagy nem??ha meg később lesz mondjuk 18 napnál akkor meg már nem lesz elég!!
ilyen a görbém:
szerinted??
4 nap és kiderül végül is!!
Megnéztem a hőgörbédet, szerintem még nem volt meg a pé-d (mondjuk korai is lett volna), de szerintem már ma délután érdemes lenne elkezdened a tesztelést! 15 db-ot vettél, ugye? Mert akkor az a 22. cn-ig kitart és akkor már mindenképpen bele kell, hogy essen ebbe az időintervallumba a peteérés. :) De arra figyelj, hogy minden nap DÉLUTÁN és UGYANABBAN az időpontban tesztelj! De ez nyilván a teszt dobozában is le van írva...
Mi azért hajlunk inkább a panel felé, mert kevesebb vele a gond meg az ügyintézés, papírok és engedélyek után szaladgálás. Amit innen ugye nem nagyon tudnánk kivitelezni... Másrészt a férjem és a család pár férfitagja csak akkor tudnák építeni a házat, amikor otthon vannak Magyarországon. De hát a holiday meg ne azzal teljen már el, hogy házat építünk, aztán meg fáradtan jöhetnénk ide vissza...
A pénz megvan rá, éppen azért vártunk idáig, hogy ne hitelből kelljen bármit is kivitelezni, mert a csaló bandákat (bankokat) nem kívánjuk gazdagítani! ...de nyárig majd eldől ez is...
igen értelek!!mármint a házzal kapcsolatba!!nagyon sok munka van egy ház építéssel!!
igen 15 db vettem!!lehet el kezdek tesztelni mert 22 napnál később tuti nincs pé-m!!lehet ellövök egy párat!!bocs most mennem kell dolgozni!!holnap írok!!remélem te is itt leszel és tudsz valami jó hírrel szolgálni!!még mindig megy a drukk!!szia!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!