Az alaphőt hogyan lehet megállapítani?
Szia! Hogy vagy? Mikor kapod meg a teszteket?
Én tegnap beszéltem a doktornővel, június 6-án van jelenésem a Kaáliban. Így 4-re vettük meg a repülőjegyet. De sajnos így majdnem 6 hetet külön leszünk majd a férjemmel!... :( Indításnak fogamzásgátlót kell majd szednem, aztán vérzés, stimulálás, majd amikor a férjem is otthon lesz, neki spermiogram és jöhet a beültetés. Persze azért közben még lesznek intézni valóim, de legalább telik majd az idő. :)
hát nekem ilyen a görbém!
igen pocakosan nem fogok dolgozni!ez lemaradt!de nagyon gondolkodok az egészen!!nem tudom mi is legyen!!
Na az enyém így néz ki:
Pénteken gyenge, szombaton közepes és vasárnap gyengülő vérzésem volt. Előtte barnázás, pecsételés... Na majd
kiderül, mi van most.
pill:
most nem tudom mi is van!most neked megjött rendesen vagy csak valamennyire??pecsételés,barnázás volt??húúúúú le vagyok maradva!
Ja igen, azt éppen írni is akartam, hogy milyen szép a hőgörbéd! :) Ez már fél siker! ;)
Nekem 1 napon volt közepes vérzésem, az előtte és az utána lévő napokon pedig gyenge. De mindezeket megelőzően napokig barnáztam-pecsételtem, felváltva.
De a hőgörbén csak így csillaggal jelöltem azokat a napokat is, az összkép kedvéért...
...majd a további napok mért értékeiből kiderül, hogy mi is történt/történik... Most a vérzésnél nem görcsöltem és nem volt darabos sem. 12-e óta nem csináltam tesztet, mert utána jöttek azok a bizonyos napok, így már nem láttam értelmét...
Momentán nincs is itthon teszt, de jobb is, mert akkor ma reggel már biztosan ellőttem volna, mert hogy visszament a hőm.
Én is elég furcsának tartom, nekem is megfordult a fejemben, hogy mi van, ha mégis baba. ...Tegnap reggel is vissza kellett feküdnöm aludni, majd ezt követően 3/4 10-kor keltem fel! Ez szokatlan tőlem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!