Az alaphőt hogyan lehet megállapítani?
Nem linkeltél!
Alaphő mensi utáni időszak a peteérésig (általában)
36,3-36,4 az alaphőd.
Ne legyen igazam, de szerintem a peteérésed ott volt, ahova behúzta a program, és akkor nem voltatok együtt :(
Jó korán ébredsz reggelente.
hát igen korán kellek!!sajnos!!az ovum még nem akkor volt bár nem tudom biztosan!31-én voltam dokinál akkor volt 14-dik ciklus napom!!és csak azt mondta van peteérésem!!ezért nem értem miért húzta be a ovum 14-dik napra!!meg nem is volt ovu fájdalmam akkor!!csak a 17-dik napon volt ovu fájdalmam!!nem vitatkozni akarok de bejelöltem az ovu fájdalmat!!meg még próbálom értékelni a görbémet!!
bocsi!!
Előző vagyok.
Drukkolok, hogy sikerüljön! Menjen fel a hőd és maradjon is úgy :) :)
megint előző
A görbe szerint olyan mintha a 14.napon lett volna az ovud, azért mert ott ugrott fel a hőd. Mondjuk utána is sok a cikkcakk a görbédben, lehet azért mert egyszer 3-kor mértél, egyszer 3:45-kor. Mindegy, az a lényeg, hogy most menjen fel a hőd és maradjon is ott, mert akkor terhes vagy.
Én most teszteltem a hétvégén pozitívat :) ő lesz a 3. baba :) Nagylányom 3 éves, kislányom 15 hónapos.
A másodiknál és most hőmérőztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!