Az alaphőt hogyan lehet megállapítani?
Azért elhiheted, én sem jókedvemben tartok a 71. cn-nál... Sajnos ez nem kívánságműsor... :(
A te görbéddel az a baj - többek között -, hogy a luteális szakaszban 4-5 nap eleve nem vehető számításba, a maradék meg olyan kevés, hogy így meg érdemben nem értékelhető. ...De ha nagyon rá akarnánk erőltetni, hogy volt ovud, akkor 12-e környékére esedékes a következő vérzés.
Az én hőgörbém ilyen:
....akkor miért méred? Ha neked ezt a módszert nyűgös alkalmazni, akkor inkább próbáld meg a pg53-at. Akkor nem leszel időhöz kötve.
De azért halkan megjegyzem, hogy ha babád lesz, őt sem fogja majd érdekelni, hogy neked még korán van felkelni, ő éhes lesz, pelenkát kell cserélni, stb-stb.
Én legalábbis ezt egyfajta "elő-tréningként" élem meg, így sokkal könnyebb számomra.
No éppen ezért, hogy ha tudod azt, hogy vannak/lehetnek napok, amikor lényegesen kevesebbet alszol, akkor még a vasárnapot se kellene kihagyni.
Egyébként a vasárnap miért "felejtős"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!