Az alaphőt hogyan lehet megállapítani?
szia!!mizus veled??írj ha vagy!!hát nem is láttam,hogy írtál így most felteszem a görbémet!
ilyen most!
szerintem már ebből se lesz semmi!írj!
Örülök, hogy írtál. Szerintem nem is olyan rossz ez! :) ...Bár rendesen cikcakkos, de 1 nap kivételével végig a cl. fölött van a hőd, sőőőt az utóbbi napokban még magasabbra vándorolt! Azt mondjuk látom, hogy ma nagyon elcsúsztál a méréssel, de még ha azt nem is nézzük, akkor is jó! Nagyon drukkolok neked!
Úgy néz ki, hogy ma már a 15. dpo-n vagy. :) Érzel-e valami furcsát, különöset?
Ja, azt elfelejtettem írni, hogy tegnap nagy buzgalmamban csináltam egy tesztet, de hát nem igazán tudom eldönteni, hogy mutat-e valamit vagy sem...
...mit is vártam a 10. dpo-n???
Nos a jelenlegi állás szerint 16-ra, szerdára nem várom. Nekem borzasztóan be vannak durranva a melleim és rettenetesen fájnak. És a mellbimbóim veszettül érzékenyek. Azon kívül szó szerint érzem, hogy a méhem meg van "keményedve" vagy növekedve. ...vagy nem is tudom, hogyan fogalmazzak...
A hőm így néz ki:
És ilyen lett a tesztem a 10. dpo-n 25-ös teszttel:
Nos az tényleg igaz, hogy nagyon cikcakkos a hőgörbéd és ez nem a legoptimálisabb, de legalább fent van a hőd, nem esett az alaphő vonala alá! :) (progeszteron-hiányra utal, ha így ugrál a hő)
Szerintem neked tegnap vagy ma kellett volna megjönnie. De nem jött!!! :)
Egyébként milyen erősségű teszttel teszteltél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!