Az alaphőt hogyan lehet megállapítani?
szia!!veled mizus??na végre 2 napja tudom mérni normálisan a hőmet!!kapok az orromon levegőt!!
ilyen ma a hőm:
szerinted reménykedhetek??vagy már ne?írj!!
Szia! Reménykedni addig lehet, amíg meg nem jön :)
Ha nem jön meg, akkor szerintem egy hét múlva tesztelj!
Én jól vagyok, még mindig nincs tünetem, bár még mindig nagyon pici terhesség: 4 hetes 5 napos.
Jó hétvégét!
Elsőnél és másodiknál ilyenkor már dögnehéz fáradtságot éreztem. Most ezt nem igazán érzem, de lehet, hogy csak nincs rá időm mellettük :)
Mindkettőnél a 6-8.héten volt gyomorégésem. Elsőnél fájt a cicim, másodiknál nem. Más tünetem nekem nem volt. Nem hánytam, nem voltam rosszul.
Ja néha éreztem petefészek szurkálást (ezt most éreztem már párszor, de csak nagyon picikét).
Elég könnyű terhességem volt az előző kettő, alig-alig tünetekkel, inkább csak a pocakok nőttek :) Remélem ez is ilyen könnyű terhesség lesz.
Most mennem kell, lógnak rajtam a lányok.
Jó hétvégét!!!
szia!!hát már végképp nem tudom mit gondoljak!!egyszerűen felfogni se tudom mi is van!!na mindegy!!
felrakom a görbémet:
már ugye ne is reménykedjek??írj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!