Az alaphőt hogyan lehet megállapítani?
A teherbeesésnek szerencsére nem alapfeltétele a rendszeres ciklus, ezt számtalan példa alátámasztja. Viszont ez esetben rendszeresen együtt kell lennie a párnak a cél érdekében. És ez az, ami tulajdonképpen hosszú távon fárasztó vagy körülményes lehet.
Egy rendszeres ciklus esetében viszont e tekintetben is könnyebb, egyszerűbb a helyzet.
Az elmúlt 1 évben így alakultak a ciklusaim:
27 napos (2011 május)
35 nap (június)
37 nap (július)
62 nap (szeptember)
45 nap (november)
32 nap (december)
38 nap (január)
81 nap (február...)
Tehát eléggé "sinus görbés"... Ez ilyen...
szia!!mizus veled??bocs,hogy tegnap eltűntem de tegnap fodrásznál voltam és nem sok időm volt írni!!tegnap nem teszteltem mert elaludtam!!olyan fáradt voltam!!hát nem tudom velem is mi van??!!hát neked is elég rendszertelen a ciklusod de akkor megnyugodtam,hogy így is lehetek terhes!!hát igen elég nehéz ilyen ciklus mellett időzíteni mert bármikor lehet a pé!és elég fárasztó!!megmutatod a görbéd??hát most már végkép nem tudom mi az ovu jelei!!tegnap nagyon fájt az középen a hasam vagyis lent alhasam!!meg rengetek nyákom van!!olyan mintha bepisiltem volna!!
ilyen a görbém:
szerinted??írj ha vagy!!
Szia! És milyen lett a hajad? Vágattad? Festetted?
Hát én se tudok már mit mondani... Annyi biztos, hogy a szervezet próbálkozik, de hogy sikerül-e neki, az majd csak ezután derül ki...
Az én hőm is úgy alakul pár napja, mint a tiéd:
Nyákom 2-3 napja van, de fájni nem fáj/t, csak annyit tapasztaltam, hogy tegnap és tegnapelőtt végtelenül fáradt voltam, sokat kellett aludnom.
Peteérés az van, de majd kiderül pár nap múlva, hogy sikerül-e az ovu... Ma azért ugye tesztelsz???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!