Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe estem 15 évesen,...

Teherbe estem 15 évesen, hogyan mondjam el anyukámnak? ()

Figyelt kérdés
jómodú családból származok,a pénzzel nincsen gond...a barátom 19 éves és a szüleim tiltottak tőle,ő is vette el a szüzességemet de MINDIG használtunk gumit' 1 hónap menstruációs késés után vettem tesztet...pozítiv lett...aztán rá 2 hétre mégegyet és azis' hogyan mondhatnám el a szüleimnek?hasonló esetek?
2012. jan. 6. 12:27
 81/101 anonim ***** válasza:
szerencsére túl vagy rajta. Biztos megnyugszanak és normálisan fognak viselkedni, de te is beláthatod, hogy nem számíthattak ilyen hírre. Szerintem normális reakció. Szurkolok, hogy minden rendben legyen
2012. jan. 8. 09:10
 82/101 anonim ***** válasza:

Távol áll tőlem a kioktatási szándék, de így jár az, aki gyerekként felnőtt-módra viselkedik, a felnőttek felelősségteljes dolgokat csinálnak, ilyen a szex is. Ezért nem kell gyerekkorban lefeküdni senkivel.

Sajnálom, hogy nehéz volt, azt elhiszem, a pofont valljuk be megérdemelted. Örülj, hogy ennyivel megúsztad.

Orvoshoz mikor mentek? Mi lesz tovább? A kisbaba?

Hogy a barátoddal mi lesz a későbbiekben, azt meg sem kérdem, de a szüleid remélem, tudják, hogy te is akartad az együttlétet, nem rajta múlott az egész.

2012. jan. 8. 09:21
 83/101 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom az összes résztvevőt, kemény éjszaka lehetett tényleg. :( Ezen a lépésen legalább túlestetek... Most tényleg arra kell koncentrálni, hogy mielőbb eljuss orvoshoz, meglátjuk, mit mond...
2012. jan. 8. 09:36
 84/101 anonim ***** válasza:
Az biztos hogy egy ilyet nektek és szüleiteknek is nehéz lesz át vészelni!Kíváncsi vagyok hogy döntöttetek a babával kapcsolatban?
2012. jan. 8. 11:37
 85/101 anonim válasza:
Kitartás!!! Most nagyon nehéz lesz mindenkinek, de tényleg az a fő, hogy már elmondtad. Anyukádéknak még szüksége lesz egy kis időre, mire feldolgozzák. A barátoddal azóta beszéltetek?
2012. jan. 8. 15:54
 86/101 anonim ***** válasza:
69%
Uh nem lehetet kellemes
2012. jan. 8. 21:08
 87/101 anonim ***** válasza:
írjál valamit. várjuk!!!!
2012. jan. 9. 13:49
 88/101 anonim ***** válasza:
lehet, hogy eltiltották a számítógéptől (is)...
2012. jan. 9. 14:33
 89/101 A kérdező kommentje:
sajnálom de msot nem volt idom a geppel foglalkozni...anyukammal voltunk nogyogyasznal azt mondta h minden rendben es h igaz terhes vagyok...nem tartjuk meg...a beavatkozas nemsokara lesz...a baratom kitart melettem..apukammal nem beszelek...anyukam sokat sir de melettem van.
2012. jan. 11. 16:46
 90/101 anonim ***** válasza:
Köszi, hogy írtál. Azért minden letolásom ellenére érdekelt mi lesz veled. Apukád is megbékél idővel. Mikor mész kórházba? Kívánom, hogy minél könnyebb legyen!
2012. jan. 11. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!