Teherbe estem 15 évesen, hogyan mondjam el anyukámnak? ()
Figyelt kérdés
jómodú családból származok,a pénzzel nincsen gond...a barátom 19 éves és a szüleim tiltottak tőle,ő is vette el a szüzességemet de MINDIG használtunk gumit' 1 hónap menstruációs késés után vettem tesztet...pozítiv lett...aztán rá 2 hétre mégegyet és azis' hogyan mondhatnám el a szüleimnek?hasonló esetek?2012. jan. 6. 12:27
81/101 anonim válasza:
szerencsére túl vagy rajta. Biztos megnyugszanak és normálisan fognak viselkedni, de te is beláthatod, hogy nem számíthattak ilyen hírre. Szerintem normális reakció. Szurkolok, hogy minden rendben legyen
82/101 anonim válasza:
Távol áll tőlem a kioktatási szándék, de így jár az, aki gyerekként felnőtt-módra viselkedik, a felnőttek felelősségteljes dolgokat csinálnak, ilyen a szex is. Ezért nem kell gyerekkorban lefeküdni senkivel.
Sajnálom, hogy nehéz volt, azt elhiszem, a pofont valljuk be megérdemelted. Örülj, hogy ennyivel megúsztad.
Orvoshoz mikor mentek? Mi lesz tovább? A kisbaba?
Hogy a barátoddal mi lesz a későbbiekben, azt meg sem kérdem, de a szüleid remélem, tudják, hogy te is akartad az együttlétet, nem rajta múlott az egész.
83/101 anonim válasza:
Nagyon sajnálom az összes résztvevőt, kemény éjszaka lehetett tényleg. :( Ezen a lépésen legalább túlestetek... Most tényleg arra kell koncentrálni, hogy mielőbb eljuss orvoshoz, meglátjuk, mit mond...
84/101 anonim válasza:
Az biztos hogy egy ilyet nektek és szüleiteknek is nehéz lesz át vészelni!Kíváncsi vagyok hogy döntöttetek a babával kapcsolatban?
85/101 anonim válasza:
Kitartás!!! Most nagyon nehéz lesz mindenkinek, de tényleg az a fő, hogy már elmondtad. Anyukádéknak még szüksége lesz egy kis időre, mire feldolgozzák. A barátoddal azóta beszéltetek?
88/101 anonim válasza:
lehet, hogy eltiltották a számítógéptől (is)...
89/101 A kérdező kommentje:
sajnálom de msot nem volt idom a geppel foglalkozni...anyukammal voltunk nogyogyasznal azt mondta h minden rendben es h igaz terhes vagyok...nem tartjuk meg...a beavatkozas nemsokara lesz...a baratom kitart melettem..apukammal nem beszelek...anyukam sokat sir de melettem van.
2012. jan. 11. 16:46
90/101 anonim válasza:
Köszi, hogy írtál. Azért minden letolásom ellenére érdekelt mi lesz veled. Apukád is megbékél idővel. Mikor mész kórházba? Kívánom, hogy minél könnyebb legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!