Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe estem 15 évesen,...

Teherbe estem 15 évesen, hogyan mondjam el anyukámnak? ()

Figyelt kérdés
jómodú családból származok,a pénzzel nincsen gond...a barátom 19 éves és a szüleim tiltottak tőle,ő is vette el a szüzességemet de MINDIG használtunk gumit' 1 hónap menstruációs késés után vettem tesztet...pozítiv lett...aztán rá 2 hétre mégegyet és azis' hogyan mondhatnám el a szüleimnek?hasonló esetek?
2012. jan. 6. 12:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/101 anonim ***** válasza:
Szegénykém egy cipőben járunk bár én 18 voltam(szerencsére) azóta egy család vagyunk:) de ez a te esetedben más. Kiskorú vagy! Buta vagy hogy már ilyenkor sexuális életet élsz. Utàlom ezt irni de abortusz:(
2012. jan. 6. 14:27
 42/101 anonim ***** válasza:
70%
Miért "szegénykém"? Onnan kezdve, hogy lefeküdt a pasijával, tudhatta, hogy ez is benne van a pakliban. Egyik fogamzásgátló módszer sem 100%-os...
2012. jan. 6. 14:30
 43/101 anonim ***** válasza:
14:27 es vagyok. 14:30 igen igazad van mert mi is védekeztünk még is ez lett. Tényleg egy kis buta gyerek. Marss anyádhozz!! Beszéld meg vele !!!
2012. jan. 6. 14:35
 44/101 A kérdező kommentje:
nem akarom hogy tönkre menjen az életem...az abortusz az fájdalmas?nem is érdekel..anyukámnak a bizalmát örökre elvesztem...sosem lesz semmi sem úgy mint eddig...apukám össze fog omolni...a barátomat tiltották tőlem a korkülönbség miatt de nem érdekelt..és most sem érdekel mert szeretem a barátomat és ő is szeret...és ha megtartanám?a sulit el tudnám végezni?egyetemet végezni egy gyerekkel?
2012. jan. 6. 14:35
 45/101 anonim ***** válasza:
Mármint a kérdező buta
2012. jan. 6. 14:36
 46/101 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj: hogy az anyukád bizalmát elveszíted - egyetértek. Hogy apukád össze fog omlani - valószínű.

De az akkor is meg fog történni, ha megtartod a babát.

Nem tudom milyen az abortusz, nekem nem volt.

Most babát várok, bele nem merek gondolni, hogy elveszítsem.

2012. jan. 6. 14:38
 47/101 anonim ***** válasza:
91%
Elöbb kellett volna gondolkozni. Válaldd a következményeket. A szüleid csak a javadat akarták!!!!
2012. jan. 6. 14:39
 48/101 anonim ***** válasza:
iszonyat nehéz gyerek mellett tanulni, főleg úgy, hogy még Te is gyerek vagy! Gondolj bele, nincs több buli, legalább is egy jó darabig, 24 órás "műszakba" vagy nincs éjjeled-nappalod. Nem olyan könnyű egy babóval hidd el. Abortuszom még nem volt így nem tudok nyilatkozni, de azt mondták, hogy ott raknak fel tágítót és az fáj amíg kitágulsz. Nem tudom mennyire olyan mint a szülés. Nekem pl a szülésnél mikor tágultam 14 órán keresztül az pokolian fájt. És szerintem anyukáddal beszélj először és utána apukáddal, hátha így könnyebb vagy azzal akivel jobb viszonyba vagy
2012. jan. 6. 14:40
 49/101 anonim ***** válasza:
77%

Valóban nagy felelőtlenség, de sztem nem kéne leoltani ennyire szegényt. 15 évesen elveszíteni a szüzességet a mai világban már szinte későnek számít SAJNOS!!! Ha védekeztek mindig, akkor pedig tényleg nem szabad szídni sztem, mert ők megtették az óvintézkedéseket.

Orvosnál voltál már? Mint tudjuk pl. ciszta is okozhat pozitív tesztet.....

Én csak azt tudom tanácsolni, hogy ne húzd az időt, mert egyre nehezebb lesz. Biztos nagyon mérgesek lesznek a szülők, de hidd el, hogy normális esetben melletted lesznek és segítenek.

2012. jan. 6. 15:01
 50/101 anonim ***** válasza:
Kár hogy így elhúztad az időt, mostmár gyorsan kell dönteni, és asszerint cselekedni. Úgyhogy még ma álljatok oda a szüleid elé. Mondjuk 18 év alatt a 18. hétig meg lehet szakítani a terhességet, de úgy tudom, hogy 12 hét fölött már nem rendes abortuszt csinálnak, hanem meg kell szülni. Szóval ha esetleg el akarjátok vetetni, jobb lenne, ha nem futnátok ki a 12 hetes határidőből.
2012. jan. 6. 15:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!