Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe estem 15 évesen,...

Teherbe estem 15 évesen, hogyan mondjam el anyukámnak? ()

Figyelt kérdés
jómodú családból származok,a pénzzel nincsen gond...a barátom 19 éves és a szüleim tiltottak tőle,ő is vette el a szüzességemet de MINDIG használtunk gumit' 1 hónap menstruációs késés után vettem tesztet...pozítiv lett...aztán rá 2 hétre mégegyet és azis' hogyan mondhatnám el a szüleimnek?hasonló esetek?
2012. jan. 6. 12:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/101 anonim ***** válasza:
100%

És a szüléstől nem? És attól, ami utána jön? Az iskolát hogy fogod befejezni?

Persze hogy az abortusztól félsz előbb, az van kilátásban közelebb, de 15 lvesen a gyerekvállalástól is félhetsz.

2012. jan. 6. 14:05
 32/101 anonim ***** válasza:
Amúgy gondolom, azt tudod, hogy még a szüleid döntenek a baba sorsáról, nem te!
2012. jan. 6. 14:06
 33/101 anonim ***** válasza:
41%

Nem a szülei döntenek a baba sorsáról, ezt meg honnan a csudából veszed?

Ő egyedül az, aki ebben a kérdésben dönthet, nyilvánvaló.

Kérdező, hallgass a szüleidre, mert ők jót akarnak neked, és több tapasztalatuk is van az életben.

Viszont nagyon gyorsan kapjátok össze magatokat, mert az idő ketyeg, ha nem léptek gyorsan, választási lehetőséged se lesz, meg kell szülnöd!

2012. jan. 6. 14:09
 34/101 anonim ***** válasza:

En mondjuk a helyedben elegge el kezdenek sietni a beszelgetessel, mert az elso tesztnel, egy honap keses utan lehettel kb 8 hetes terhes, a masodik tesztnel 10. het es nem irtad, hogy mikor volt a masodik teszt. Tehat mar a 11. hetben vagy, minimum.

Elvileg 12 hetig veszik el, de addig meg koroket is kell futni, nogyogyasz, terhesseg megallapitasa, utana vedono, csaladsegito, beszelgetes, gondolkodtatnak, majd ujabb beszelgetes es utana kapod meg a papirt, amivel jelentkezhetsz abra a korhazba.

Nekem meg nem volt abortuszom, de ismerosom azt mondta, hogy O mindennel nagyon sietett, mindenhova ment egybol, ahova lehetett es igy volt neki ez a folyamat ket het.

Mondjuk mivel 18 ev alatt vagy, igy nem kizart, hogy kitolodik a 12 hetes hatarido, mintha hallottam volna ilyesmit, de ebben nem vagyok biztos. De annal rosszabb lesz mind lelkileg, mint fizikailag. Szoval mindegy, hogy hogyan mondod el, de minel hamarabb meg kell tenned.

2012. jan. 6. 14:11
 35/101 anonim ***** válasza:
mindenképp még ma mondd el a szüleidnek, biztos nagyon mérgesek lesznek, de le fognak nyugodni, hiszen a lányuk vagy!
2012. jan. 6. 14:19
 36/101 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, mikor jött meg utoljára? csak hogy pontosan tudd hány hetes terhes vagy
2012. jan. 6. 14:19
 37/101 A kérdező kommentje:
utoljára november 2 án...vagy valami olyasmi...de akkor vesztettem el a szüzességemet és utána egyből megjött...de védekeztünk mindig tényleg..nem tudom hogyan történhetett
2012. jan. 6. 14:24
 38/101 anonim ***** válasza:
9 hét 1 nap...
2012. jan. 6. 14:25
 39/101 anonim ***** válasza:
Nyomás anyukádhoz! Vállald fel bármi is lesz, ez nem játék!!!!
2012. jan. 6. 14:26
 40/101 anonim ***** válasza:
anyukádék mikor érnek ma haza a munkából?
2012. jan. 6. 14:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!