Teherbe estem 15 évesen, hogyan mondjam el anyukámnak? ()
Vállald fel és mond el nekik, nem lesz könnyű, de utána megnyugszol valamennyire.
A párod vállalja a gyereket és nevelését? Ha igen akkor így könnyebb lesz feldolgozni, hogy fiatal anyuka leszel.
Nekem az édesanyám 16évesen szült és úgymond ő (ők) is gyerek(kek) volt(ak) mégis feltudott(tak) nevelni és rendes családi körülmények között nőttünk fel a tesómmal. Viszont, ha suliba jársz azt ne hagyd abba, amint tudsz vissza kell menni tanulni, addig ameddig lehet, mert a papírokra szükség van, még ha néha nem ér semmit akkor is.
Az már jó, hogy elhatároztátok, hogy ma elmondjátok.
Csak bátran, hamarosan túl lesztek rajta!
+1 tanács:
Ne essetek abba a hibába, hogy egyszerűen bejelentitek, hogy terhes vagy. Hisz nem voltál orvosnál, hogy ezt megerősítse. Mondjátok az egyszerű igazságot: együtt voltatok, és bár védekeztetek, mégis kimaradt a menstruációd. Utána teszteltél, ami pozitív lett. Ettől persze ugyanaz lesz a helyzet, de mégis máshogy hangzik, és talán könnyebb is így elmondani, nem?
Szerintem ne felejtsétek el hozzátenni, hogy mennyire sajnáljátok, hogy csalódást okoztatok, és hogy most megérdemlitek a haragjukat. :(
Csak ügyesen, és igyekezz majd hallgatni rájuk! Jobb, ha felnőttekkel együtt születik meg a döntésetek. Sok erőt, gondolok rád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!