Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe estem 15 évesen,...

Teherbe estem 15 évesen, hogyan mondjam el anyukámnak? ()

Figyelt kérdés
jómodú családból származok,a pénzzel nincsen gond...a barátom 19 éves és a szüleim tiltottak tőle,ő is vette el a szüzességemet de MINDIG használtunk gumit' 1 hónap menstruációs késés után vettem tesztet...pozítiv lett...aztán rá 2 hétre mégegyet és azis' hogyan mondhatnám el a szüleimnek?hasonló esetek?
2012. jan. 6. 12:27
 71/101 anonim ***** válasza:

Vállald fel és mond el nekik, nem lesz könnyű, de utána megnyugszol valamennyire.

A párod vállalja a gyereket és nevelését? Ha igen akkor így könnyebb lesz feldolgozni, hogy fiatal anyuka leszel.

Nekem az édesanyám 16évesen szült és úgymond ő (ők) is gyerek(kek) volt(ak) mégis feltudott(tak) nevelni és rendes családi körülmények között nőttünk fel a tesómmal. Viszont, ha suliba jársz azt ne hagyd abba, amint tudsz vissza kell menni tanulni, addig ameddig lehet, mert a papírokra szükség van, még ha néha nem ér semmit akkor is.

2012. jan. 7. 13:57
 72/101 A kérdező kommentje:
Nem tudjuk ég hogy meg akarjuke tartani...a barátom vállalná de egyetemet végez és hogy apa legyen...nem akarom tönkretenni az életét..még akar élni ahogy énis...
2012. jan. 7. 14:46
 73/101 anonim ***** válasza:
36%
Hát de nem éltetek eddig?! A szex nem a nagybetűs életnek volt a része????
2012. jan. 7. 14:47
 74/101 anonim ***** válasza:
még mindig nem mondtad el?
2012. jan. 7. 15:05
 75/101 anonim ***** válasza:
100%

Az már jó, hogy elhatároztátok, hogy ma elmondjátok.

Csak bátran, hamarosan túl lesztek rajta!

+1 tanács:

Ne essetek abba a hibába, hogy egyszerűen bejelentitek, hogy terhes vagy. Hisz nem voltál orvosnál, hogy ezt megerősítse. Mondjátok az egyszerű igazságot: együtt voltatok, és bár védekeztetek, mégis kimaradt a menstruációd. Utána teszteltél, ami pozitív lett. Ettől persze ugyanaz lesz a helyzet, de mégis máshogy hangzik, és talán könnyebb is így elmondani, nem?

Szerintem ne felejtsétek el hozzátenni, hogy mennyire sajnáljátok, hogy csalódást okoztatok, és hogy most megérdemlitek a haragjukat. :(

Csak ügyesen, és igyekezz majd hallgatni rájuk! Jobb, ha felnőttekkel együtt születik meg a döntésetek. Sok erőt, gondolok rád!

2012. jan. 7. 15:39
 76/101 anonim ***** válasza:
Írd meg hogy mi volt mikor meg tudták a szüleid és hogy miben maradtatok?
2012. jan. 7. 17:23
 77/101 anonim ***** válasza:
Szia elmondtad már? Drukkolok!
2012. jan. 7. 18:00
 78/101 A kérdező kommentje:
életem eddigi legrosszab élménye volt...apukám egész éjjel sírt és cigarettázott...anyukám is egész éjjel csak sírt és magában beszélgetett...itt volt a barátom...fent voltunk az emeleten egy darabig aztán lementünk kajálni...anyu nagyon kedves volt a barátommal...apu hozzá se szólt...felhívtam anyut a szobámba...leültettem és ezt mondtam neki :anyu...Lehellel lefeküdtem,védekeztünk és nem jött meg a menstruációm,aztán aztán csináltam tesztet 2x is és pozítiv lett...anyu csak Lehelt nézte egész végig...Lehel nem bírta és átment egy másik szóbába...kaptam egy pofot anyukámtól de nem tudott megszólalni...ekkor ütött meg elöszőr életemben...anyu lefutott az emeletről sírva és apuhoz rohant...nem halottam hogy mit beszéltek...befutottam Lehelhez és sírtam...apu feljött és elküldte Lehelt...nem beszéltem azóta semmit velük...csak a lépcsőröl figyeltem és hagllgatóztam...anyu elvisz orvoshoz...egész éjjel ezt suttogta csak ...
2012. jan. 8. 00:30
 79/101 anonim ***** válasza:
Sajnálom. Azóta mi történt?
2012. jan. 8. 06:17
 80/101 anonim ***** válasza:
Sajnálom én is.Mi újság azóta?
2012. jan. 8. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!