Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe estem 15 évesen,...

Teherbe estem 15 évesen, hogyan mondjam el anyukámnak? ()

Figyelt kérdés
jómodú családból származok,a pénzzel nincsen gond...a barátom 19 éves és a szüleim tiltottak tőle,ő is vette el a szüzességemet de MINDIG használtunk gumit' 1 hónap menstruációs késés után vettem tesztet...pozítiv lett...aztán rá 2 hétre mégegyet és azis' hogyan mondhatnám el a szüleimnek?hasonló esetek?
2012. jan. 6. 12:27
 51/101 anonim ***** válasza:
Mikor jönnek haza a szüleid? Nehéz lesz de ezt nem tudod titokban tartani! Ilyenkor nics kiút!
2012. jan. 6. 15:13
 52/101 anonim ***** válasza:
100%
Még ma beszéljetek mindkét szülővel!itt lesz a hétvége áttudjátok beszélni és jővő héten intézni a dolgokat.Én az abortuszt tanácsolnám mint eddig mindenkinek aki ennyi idősen írt h terhes.Belegondolva h én terhes lettem volna annyi idősen akkor is ezt választanám.nagyon sok mindenről kell lemondanod még és most nem a bulikra gondolok.Gyerek vagy még előtted van még az élet h felnőtté cseperedj megalapozd a saját jővődet.most sanjos azt kell h mondjam nem magadnak szülnéd a babát hanem a szüleidnek..és több embernek az életét tennéd tönkre...tudom nehéz de hidd el sokkal jobb és boldogabbam tudsz gyermeket nevelni ha már tudod h azt TE teszed te adsz meg neki mindent..nekem ez a véleményem...lehet sokaknak nem fog tetszeni és lepontoznak ez van...fel a fejjel és kitartás
2012. jan. 6. 15:21
 53/101 anonim ***** válasza:
48%

ennyit a mai fiatalokrol,dugnak orrba-szajba!!!

hogy valakinek ennyi esze legyen!

15 eves!! az isten szerelmere!!

ha szexelni tud a feleloseget is vallalja!!

aztan majd megtanulja!!!!

2012. jan. 6. 16:52
 54/101 anonim ***** válasza:
Mi újság?Beszéltél a szüleiddel?
2012. jan. 6. 17:27
 55/101 anonim ***** válasza:
63%
szerintem már nem is olvassa az oldalt. folyamatosan csak leoltják. tanácsot jött kérni és csak lecseszést kapott. egyébként véleményem szerint az ember kicsit előbb lesz érett ahhoz, hogy szexeljen, mint ahhoz, hogy gyereke legyen, ez nem egy időpont, szóval nem vehető egy kalap alá.
2012. jan. 6. 17:34
 56/101 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem voltam elég érett a szexhez de msotmár mit tudjak csinláni?megvan a baj és pont...a szüleim már itthon vannak :| nagyon nagy hiszti lesz belőle...azt szeretném hogy a barátom is velem legyen amikor elmondom h legyen ki támogasson mert anyuéktól csak rosszat fogok kapni
2012. jan. 6. 17:54
 57/101 anonim ***** válasza:
100%
Ami nagyon fontos, hogy legyél velük őszinte és mondjátok el, hogy védekeztetek és természetesen tudod, hogy nem szabad megtartani, stb... ne mondj nekik ellent, most kicsit hallgatni kell és segíteni fognak hidd el. tudják, hogy nem érnek el semmit azzal, ha elfordulnak tőled.
2012. jan. 6. 17:59
 58/101 anonim ***** válasza:
majd írd meg hogy mi volt, remélem megértőek lesznek
2012. jan. 6. 18:07
 59/101 A kérdező kommentje:
hát énis nagyon remélem...csak az hogy a szüleim így sem akarták hgy vele legyek...így nem is tudnak sokat róla..és most hirtelen:|
2012. jan. 6. 18:17
 60/101 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem, hogy félsz, de gondolj arra, a szüleid szeretnek téged. A haragjuk csak ideig tart, azt az időt kell kibírnod. A szeretetük úgyis felül fog kerekedni a haragon. Nekem is szigorúak voltak, soha nem akartam csalódást okozni nekik, de mára rájöttem, ha még ebbe a helyzetbe kerültem volna is, nem tudtak volna sokáig haragudni. így lesz nálatok is. :-)
2012. jan. 6. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!