Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe estem 15 évesen,...

Teherbe estem 15 évesen, hogyan mondjam el anyukámnak? ()

Figyelt kérdés
jómodú családból származok,a pénzzel nincsen gond...a barátom 19 éves és a szüleim tiltottak tőle,ő is vette el a szüzességemet de MINDIG használtunk gumit' 1 hónap menstruációs késés után vettem tesztet...pozítiv lett...aztán rá 2 hétre mégegyet és azis' hogyan mondhatnám el a szüleimnek?hasonló esetek?
2012. jan. 6. 12:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/101 anonim ***** válasza:
12:56 os vagyok a 12:46-os nak írtam.
2012. jan. 6. 12:57
 12/101 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy kamukérdés.

Egy választ nem írt, pedig gondolom, ha igaz lenne, akkor körmét lerágva várná a válaszokat, és igenig válaszolna!

2012. jan. 6. 12:57
 13/101 anonim ***** válasza:
85%

Ne bántsátok ezt a kislányt. Azért várt egy hónapos késés után a teszttel, meg utána is két hetet, mert még gyerek. Nem tudja, mikor mit kell tenni, mi a helyes, mi lenne a lehető legjobb lépés. Hibázott, és most fél, ne ugassátok le.

És még ha kamu kérdés is, ilyen bizony előfordul a való életben, s aki tényleg ilyen cipőben jár és olvassa válaszokat, azok miatt érdemes normális választ adni, nem? Na bocs az offért.

A kérdezőnek:

Azt kérdezed, hogyan mondjad el... őszintén és bátran. Teremts egy jó helyzetet a beszélgetésre, szóval ne akkor állj elő a témával, amikor mondjuk kapkod a vacsorával. De ne húzd sokáig, az idő halad! Legjobb lenne megmondani neki, hogy beszélni akarsz vele komoly dolgokról. Ettől egy anya otthagy minden mást (ha csak teheti), és meghallgat. Készülj fel rá, hogy csalódott lesz, és joggal nyilvánítja ezt ki. Ha olyan mentalitása, arra is készülj fel, hogy talán sírni fog, kiabál, összeomlik, tán egy pofont is lekever. De nem fog örvendezni. Arra ne számíts, hogy a pénzetek miatt minden oké lesz, mert akármennyi is van, most bizony fel kell nőnöd kedves, ha megtartod a babát, akkor azért, ha nem, akkor meg azért. Szedd össze magadat és tanulj ebből a dologból. Sok erőt kívánok!

2012. jan. 6. 13:10
 14/101 anonim ***** válasza:
13:10 teljesen igazad van!!
2012. jan. 6. 13:13
 15/101 A kérdező kommentje:
A barátom összeomlott amikor megtudta...2 napig nem tudtam,hogy mi van vele aztán felhívott hogy beszéljük meg a dolgokat...egyetemet végez és tönkre ment így az ő élete is de melletem van még mindig!a barátommal fogjuk elmondani a szüleimnek...nem akarom megtartani..nagyon nem...félek hogy anyukám többet nem akar majd velem beszélni
2012. jan. 6. 13:26
 16/101 A kérdező kommentje:
de az hogy nem szexeltünk sokat! és tényleg mindig védekeztünk,ő tapasztalt volt ezen a téren és tudom hogy vigyázott ő is...nem hiszem el hogy ez történik
2012. jan. 6. 13:28
 17/101 anonim ***** válasza:
71%
pedig ez van!! nöjél fel drága igy is járhat ki sexel
2012. jan. 6. 13:29
 18/101 anonim ***** válasza:
fiu milyen idős?
2012. jan. 6. 13:29
 19/101 A kérdező kommentje:
19 éves
2012. jan. 6. 13:31
 20/101 anonim ***** válasza:
Ha te se meg párod sincs felkészülve egy ilyen dologra és úgy gondoljátok nem tudnátok fel nevelni akkor jobb is ha abortusz mellet döntötök.Bár én abortusz ellenes vagyok mit nem adnék hogy teherbe essek!!
2012. jan. 6. 13:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!