Teherbe estem 15 évesen, hogyan mondjam el anyukámnak? ()
Figyelt kérdés
jómodú családból származok,a pénzzel nincsen gond...a barátom 19 éves és a szüleim tiltottak tőle,ő is vette el a szüzességemet de MINDIG használtunk gumit' 1 hónap menstruációs késés után vettem tesztet...pozítiv lett...aztán rá 2 hétre mégegyet és azis' hogyan mondhatnám el a szüleimnek?hasonló esetek?2012. jan. 6. 12:27
21/101 A kérdező kommentje:
anyukámnak azt sem tudja hogy már nem vagyok szűz...elég nagy gond lenne már abból is ha kiderülne...
2012. jan. 6. 13:38
22/101 anonim válasza:
Azért az élete senkinek nem omlik össze ettől... legfeljebb a kapcsolatotoknak áldozott be hosszútávon. VAGY! Megerősít, ez majd eldől.
Csak azt nem értem, hogy miért vártál eddig? Minél nagyobb egy terhesség annál neccesebb az abortusz.
Azt meg azért nehezen tudom elképzelni, hogy egy 19 éves fiú fú de tapasztalt szex terén.
A szája az lehet nagy, de ne dőlj be!
23/101 A kérdező kommentje:
a barátom melettem van! ahol tud segít és támogat,arra gondoltunk hogy ő is ottlenne amikor elmondom anyukámnak
2012. jan. 6. 13:42
24/101 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt pároddal?
25/101 anonim válasza:
innen látszik hogy nem nőttel fel. Gyerek vagy! Lásd be, énekem ha lánykám odaállítana hogy anya terhes vagyok. lehet lecsavarnék neki egy pofont utánna leülünk elbeszélgetünk s felvázolnánk a lehetőségeket. de a mondataid alapján is kilátszik bizony neked gyermeket nem szabad hogy felneveld. srác tud rola? mit szolt? gratulált need legalább?
26/101 anonim válasza:
13:46.
Szerintem nem csak a lány esett magától teherbe nem őt kell hibáztatni ketten csinálták azt a gyereket!
És már írta hogy mi volt a párjánál mit szólt hozzá!
27/101 A kérdező kommentje:
megijedt...telefonban mondtam el neki amikor meghalotta akkor azt mondogatta hogy nem lehet...aztán lerakta..2 napig hívogattam de egyszer sem válaszolt aztán felhívott hogy beszélni szeretne velem...akkor azt hittem hogy szakítani fog és hogy egy sz@r ember...azt mondta,hogy kitalálunk valamit együtt...nem tudom hogy mit csinálhatott 2 nap alatt de melettem van...jó családból származik ő is ahogy én is...az ő szüleinek akarjuk először elmondani
2012. jan. 6. 13:50
28/101 anonim válasza:
De ha el akarod vetetni, akkor gyorsan beszéljetek a szülőkkel, mert kb 10 hetes lehetsz, 12. hétig veszik el és nem egy nap elintézni. Szóval hajrá.
29/101 anonim válasza:
Émszerinem még ma el kéne mondd a te szüleidnek. Nem az ő szülei mennek veled abortuszra!
30/101 A kérdező kommentje:
félek az abortusztól...
2012. jan. 6. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!