Teherbe estem vagy más bajom van?
Figyelt kérdés
3 napja késik. A hasam görcsöl már 5-6 napja egyfolytában, és mellem feszült és fájt 2 napig. Ha ma éjjel sem jön meg, veszek egy tesztet, de attól tartok, hogy valami bajom van. :( Veletek volt már ilyen?2012. jan. 5. 14:39
1/21 anonim válasza:
Szia szerintem tesztelj abbol meglesz az elsodleges eredmény.
2/21 A kérdező kommentje:
Azért nem teszteltem eddig, mert nem tudom, hogy kimutatná-e már, ha terhes lennék. Olvasgatom az itteni hozzászólásokat, mindenki olyan szakértő. :)
2012. jan. 5. 14:50
3/21 anonim válasza:
4/21 anonim válasza:
elso vagyok, ennyi késés már kellene hogy mutasson:)
5/21 A kérdező kommentje:
köszönöm! és milyen tesztet ajánlanátok? vagy mindegy?
2012. jan. 5. 15:02
6/21 anonim válasza:
Mindegy milyen teszt. Én azt javasolnál vegyél egy egyszerű,olcsó tesztet, én is ezt tettem. Lehetőleg kettőt, és akkor már biztos lehetsz az eredményben. Amúgy szeretnétek babát?
7/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretnénk, csak nagyon nem most. Fél év múlva már tapsolnánk. :(
(és kikészít ez a hasgörcs)
2012. jan. 5. 15:06
8/21 anonim válasza:
Előző válaszoló vagyok:
Hidd el fél év ide vagy oda...de ha nagyon görcsölsz , baj is lehet. Mennyire erős a görcs?
9/21 A kérdező kommentje:
Nem annyira erős, mint mensikor, de azért nem kellemes. És már több napja tart. Ez aggaszt.
2012. jan. 5. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!