Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe estem vagy más bajom van?

Teherbe estem vagy más bajom van?

Figyelt kérdés
3 napja késik. A hasam görcsöl már 5-6 napja egyfolytában, és mellem feszült és fájt 2 napig. Ha ma éjjel sem jön meg, veszek egy tesztet, de attól tartok, hogy valami bajom van. :( Veletek volt már ilyen?
2012. jan. 5. 14:39
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Kedves ez az érdeklődés :) Megvettem, de reggel akarom megcsinálni, addig hátha megjön. A hasam továbbra is görcsöl. Ha jól tudom, a beágyazódást is kísérhetik görcsök, de az több napig tart?
2012. jan. 5. 18:22
 12/21 A kérdező kommentje:
Mégis csináltam egyet. Egyelőre negatív, de még mindig nem jött meg.
2012. jan. 5. 20:19
 13/21 anonim ***** válasza:
Írj ám,hogy mi a helyezet! :) Reggel van! Teszt eredmény? Kiváncsi vagyok! :) És ha most akar jönni a baba,örülj neki! Sok nőnek nem sikerül éveken keresztül,az a fél már nem oszt,nem szoroz! :)
2012. jan. 6. 07:38
 14/21 anonim ***** válasza:

Na? Mizu?

Bár szerintem 3 nap késéssel már délután is mutatja, de azért nagyon érdekel a reggeli eredmény!

2012. jan. 6. 08:56
 15/21 anonim ***** válasza:

Engem is érdekel! Hol vagy?

Bár olvastam,hogy volt akinél mensi elmaradás után 1 héttel mutatta a teszt,meg olyan is volt,akinél csak két hét után! Az tök durva!

2012. jan. 6. 10:02
 16/21 A kérdező kommentje:

De jó, hogy írtok, írjatok még! Én akkor balfék vagyok, hogy nem igaz. Reggel konkrétan elfelejtettem tesztelni. Érdemes azért még ma? Vagy csak pénzkidobás?

Közben azon is gondolkodom, hogy csak a vizsgaidőszakkal járó stressz miatt késik...Ugyanis ezért szeretnénk legalább fél évet várni, mert még van egy szemeszterem az egyetemen a diplomáig.

Ma még tesztelek szerintem, mert nem fogom kibírni, és megírom.

2012. jan. 6. 11:20
 17/21 anonim ***** válasza:
Én már csak jövőhéten leszek gép közelben,csak akkor fogom megtudni az eredményt! :( És megírni is,ha esetleg én csinálok hétvégén! :)
2012. jan. 6. 11:36
 18/21 A kérdező kommentje:

Az előbb megjött, szóval valószínűleg "csak" túlstresszeltem magam, azért késett. Azért megnyugodtam, mert amikor még nem is gyanakodtam, lazán kávéztam, pálinkáztam, és szoliban is voltam. Ezért is voltam megijedve.

Nektek lányok, sok-sok sikert! :)

2012. jan. 6. 15:29
 19/21 anonim ***** válasza:
Na ez a teszt is negatív lett?
2012. jan. 6. 15:30
 20/21 A kérdező kommentje:
Szerintem épp nagyjából egyszerre írtunk :) Mivel megjött, nem teszteltem.
2012. jan. 6. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!