Teherbe estem vagy más bajom van?
Na? Mizu?
Bár szerintem 3 nap késéssel már délután is mutatja, de azért nagyon érdekel a reggeli eredmény!
Engem is érdekel! Hol vagy?
Bár olvastam,hogy volt akinél mensi elmaradás után 1 héttel mutatta a teszt,meg olyan is volt,akinél csak két hét után! Az tök durva!
De jó, hogy írtok, írjatok még! Én akkor balfék vagyok, hogy nem igaz. Reggel konkrétan elfelejtettem tesztelni. Érdemes azért még ma? Vagy csak pénzkidobás?
Közben azon is gondolkodom, hogy csak a vizsgaidőszakkal járó stressz miatt késik...Ugyanis ezért szeretnénk legalább fél évet várni, mert még van egy szemeszterem az egyetemen a diplomáig.
Ma még tesztelek szerintem, mert nem fogom kibírni, és megírom.
Az előbb megjött, szóval valószínűleg "csak" túlstresszeltem magam, azért késett. Azért megnyugodtam, mert amikor még nem is gyanakodtam, lazán kávéztam, pálinkáztam, és szoliban is voltam. Ezért is voltam megijedve.
Nektek lányok, sok-sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!