Az a helyzet, hogy tegnap este együtt voltam egy fiúval és bennem maradt a gumi, amit kiszedtem másnap este mert akkor vettem csak észre. Lehet ebből valami komoly bajom? Teherbe eshetek így is?
Ehh... nem foglak kioktatni, csak annyit mondok, ha valaki nem veszi észre ( ha nem is Te, akkor a pasid, hogy hú, benyelted a gumit ) akkor el kellene gondolkoznod azon, h máskor kevesebbet igyál és ne feküdj össze olyan pasival sem, aki nem tud ügyelni arra, h a gumi rajta maradjon.
A témához kapcsolódva pedig, igen, megvan rá az esély, h terhes legyél, ugyanis ki tudja mikor csúszott le a gumi.
De szerintem kicsi az esély rá.
( Bocsi, ha nem voltatok részegek, csak nekem ez ugrott be elsőnek, de máskor Te is figyelj jobban, ha a pasi ennyire világtalan... )
Hogy nem vetted észre? Úristen...
Ha így viselkedsz nem a szex-el kellene foglalkoznod!!! vegyél terhességi tesztet, vagy valami.
Egyszerűen nem hiszem el,hogy nem vettétek észre,hogy nincs rajat a gumi!
A kérdésedre válaszolva,igen lehetsz terhes mindne esélyed megvan rá!!
Egyébként nagyon érdekelne,hogy hány éves vagy,mert szerintem a szexhez egyáltalán nem vagy érett az tuti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!