Már éreztétek azt egy komoly kapcsolatotokban, hogy hajlandó lennél a párodnak gyereket szülni huszon évesen? Vagy ez csak az Én hülye gondolkodásom? 21 éves lány vagyok, párommal 2 éve vagyunk együtt. Együtt akarunk megöregedni ez már biztos!
Én 22 vagyok és fél év múlva már pocakos szeretnék lenni! :) Vagyis ketten szeretnénk a párommal.
Én már tavaly is bevállaltam volna.
Teljesen normálisak az érzéseid.
Én már 19 évesen szerettem volna.De csak 21 éves korom óta próbálkozunk.Sikertelenül :(
23/L
Hát de! .
csak megismerkedés után 1 évvel lett babázhatnékom rá fél évre sikerült. ez a szülőknek elképesztően gyors volt de nekünk nem tudtuk hogy együtt maradunk.
én és a párom akkor 27 évesek voltunk az még belefér a "huszonéves" kategóriába.
a nőknek is van biológiai órájuk így tök érthető ha meg biztos lábon áll a kapcsolat minek várni.. legyetek fiatalon szülők.
Párommal ha azt nézzük már korán akarunk babát, vagyis jövőre összeakarunk költözni és rá 1 évre lagzi. És valószínű, hogy már akkor belekezdünk a baba projektbe. De előtte még nem akarunk.
Köszönöm eddig a normális válaszokat. Akkor ezekszerint nemcsak Nekem indult be hamar a biológiai órám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!