Mi bajom lehet? 10. hónapja nem esek teherbe! Görbe csat.
Szerintem csinálj egy tesztet. A vérzésed sem volt normális és még a hőd is fent van. Valószínűleg a 12. napon volt a peteérésed. Próbáljatok meg gyakrabban "együtt lenni" a középidőben.
Majd írj, hogy mi a teszt eredménye. Drukkolok Neked!
Szerintem, nincs bajod, most is volt peteérés!
Viszont a vérfolt nem normális, úgyhogy terhestesztet megér.
10 hónap tényleg nem nagy idő, nekünk a 12.hónapban sikerült, de egy év elteltével azért ellátogathatsz a dokihoz, hogy a párodat is nézzék meg!
Ha holnap reggelre se jön meg és nem megy lejebb a hőd,akkor csinálj tesztet. Mi is 10 hónapja próbálkozunk,ugyhogy együttérzek veled. A vérfoltok nálam is megvoltak már:
Én ebben a hónapban elmentem a 3.napon vérvételre és majd a 22.-en is megyek,hogy megnézzék a hormonokat meg minden ilyesmit,valamint középidőben menni fogok belső ultrahangra is. Tudom,hogy egy év után szoktak menni,de úgy voltam vele,hogy ha van valami vitamin hiány vagy bármi,akkor derüljön most ki és ne csak 2 hónap múlva. Nagyon remélem,hogy nektek most összejött,de ha nem szerintem te is beszélj a dokiddal és menj el vérvételre,ez nem olyan "nagy kivizsgálás",de sokmindent kideríthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!