Több hónapja sikertelenül próbálkozók, ti miket próbáltatok eddig, vagy mit fogtok kipróbálni még?
4. hónapja próbálkozunk, ma vagyok a 13. ciklus napon, de az ovuteszt még csak jelét sem mutatja, hogy lesz pé-em. Egyetlen egy vonal jelenik meg sajnos.
Én-mi eddig még nem próbáltunk ki semmit (barátcserje, pózok stb...). Ti mivel próbálkoztatok eddig? Vagy mivel fogtok próbálkozni, amiben láttok egy kis segítséget?
Mit gondoltok, eddig miért nem jött össze nektek?
Várom a tapasztalatokat, vagy csak egyszerűen írjátok ki magatokból a dolgokat.
Én egyre jobban félek, azt hittem hogy én majd azok táborát fogom erősíteni akik már az első hónapban babásak lesznek, sok rosszat is olvastam teherbeesés témában és félek, hogy a végén nálam is kiderül majd valami rossz...
Mi is 4 hónapja próbálkozunk.
Azt hittük nagy naívan hamar sikerül, vagy 2 hónap.
Ma vagyok a 25. ciklusnapon, vezetek hőgörbét, próbálkoztam ovuteszttel is múlt hónapban, és 3 napig full pozi volt..
Peteérés környékén 2 naponta vagyunk együtt, együttlét után párna a fenekem alatt fél óra gyertyaállás..
Lassan hülyét kapok már..
Bár a családomban mindenki türelemre int, mondván nekik is 7-8-9 hónapba is beletellett mire összejött a baba..
Szépen lassan kezdek rájönni arra, hogy nem lenne szabad ennyire rágörcsölni, mert lassan nem ismerek magamra.
Ebbe a hónapban sokkal lazábban vettem eddig a napokat, de sejtettem h a ciklus vége felé megint bekattanok.
Bár a görbék szerint van peteérésem, ha 3 hónapig nem sikerül akkor elmegyek dokihoz is...
szia!
Esetleg segíthet: Próbáljatok meg úgy szexelni, hogy előbb a párotok megy el, és aztán Ti! Az orgazmusnak egy un. szippantó hatása van, ami a megfelelő irányba tereli a spermiumokat! Szerintem érdemes kipróbálni!
Előző voltam!
Még valami eszembe jutott! Pár kilót le kell adni vagy fel kell szedni, attól függőn kinek mire van szüksége! Erről is hallottam, h bevált!
Mi is már 5. hónapja próbálkozunk.. Ittam már a gyógyteákat (cickafark..stb), ettem méhpempőt, vitaminokat szedek, meg a párom is. De még mindig nincs babuci.
Most jövő hét keddre nem várjuk, hátha...
Közben bejelentkeztünk vizsgálatokra. Jövő héten kell mennem vérvételre, de hátha nem nem jön meg és nem kell.
Szurkolok nektek lányok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!