Akik több hónapja sikertelenül próbálkoznak, azok is tapasztalják azt, amit én?
mielőtt megjönne rendszeresen érzem,hogy néha fáj a hasam és feszül a mellem, azonban közvetlenül 2-3 nappal mielőtt megjön alábbhagynak a tünetek és ebből én már mindig arra következtetek,hogy akkor ismét nem sikerült...
más is így van ezzel? rosszul teszem? esetleg, ha közvetlenül a nemvárt előtt megszünik a mellfeszülés attól még lehetek terhes?
köszi a válaszokat
Végülis nem lenne kizárt,de a mellfeszülést a progreszteron hormon okozza,ami a méhedet készíti fel a babóra,ha nem sikerült a hormon termelés alább hagy és meg jön,ha sikerült tovább emelkedik a hormonszint és maradnak a tünetek!De ez sem törvényszerű,előfordulhat hogy a szervezeted hozzá szokik a megemelkedett hormonszinthez és ezért hagy alább!
Tipp!Ha babás vagy úgysem jön meg (valószínűleg),ne görcsölj,ha van baba nem szalad el:)
Szia!
Nekem 19 hónap várakozás jutott ...,közben 2 vetélésem volt.
Tudom, hogy unalmas, amit mindenki tanácsol, de hidd el, hogy igaz: Próbálj egy kicsit "leakadni" a témáról!
Nekem is akkor sikerült, amikor már minden teán, vitaminon, kapszulán, még a Clostilbegyten is túl voltam, ás azt mondtam, elegem van,nem vagyok hajlandó tovább cickafarkazni, palástfüvezni, ez a ciklus úgyis esélytelen, majd lesz valahogy.
Már 7 hónapos a Kisfiam, aki az abszolut esélytelen ciklusban, fogalmam sincs mikor, hogyan jött össze :-))
Sok sikert Neked is, lesz Babád, ne aggódj! Addig élvezd a szabadságot és ezt az izgalmas időszakot, én most nosztalgiával gondolok a tesztelős időszakra, olyan jó volt ... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!