Mi bajom lehet? 10. hónapja nem esek teherbe! Görbe csat.
2009. szept. 16. 06:41
11/13 A kérdező kommentje:
Így már biztos nem lesz megvizsgálva!
2009. szept. 16. 14:04
12/13 anonim válasza:
Szerintem a vérezgetés miatt menj el már holnap dokihoz, hátha ad magzatmegtartó gyógyszert. Én is januárban barnázgattam és ugyan kaptam ilyen gyógyszert, sajnos nem maradt meg a baba. 7 hetesen missed ab lett. Nem akarlak ilyesztgetni, de inkább menj el már holnap, mint hogy örlődj és hát lehet, hogy valóban jók azok a gyógyszerek.
13/13 anonim válasza:
Így van, doki!!!!! Akár MOST éjjel is!!Én is éjfélkor mentem, el kell látniuk!!! És akkor már elmondhatod, hogy te mindent megtettél, amit lehetett!! Így is olyan kétesélyes sajnos, nálam nem volt orvosolható, de azért szedtem a progeszteront 1 hétig, háta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!